Unieke samenwerking Cordaid Kinderstem en Communisis Print Management


MADE, 20091110 -- Deze week ontvangen 45.000 duizend huishoudens in Nederland een mailing van Cordaid Kinderstem. De mailing, in het kader van de Sint Maarten viering op 11 november, is bedoeld om extra giften te ontvangen ter ondersteuning voor projecten met kinderen in diverse sloppenwijken.

Isa Hoes is voor Cordaid kinderstem naar Manilla gegaan. Zij bezocht Manilla voor de `Ketsana' ramp en vloog op de dag van de ramp terug naar Nederland. Isa maakt zich nu ernstig zorgen over alle slachtoffers. In bijgaand interview met Isa Hoes vraagt Cordaid uw aandacht voor straatkinderen die ernstig getroffen zijn door deze ramp

Communisis Print Management heeft de mailing ontwikkeld. Vanwege het thema Sint Maarten en kinderen, was de link met Leaf Holland - een strategische klant van Communisis - snel gelegd.
(Leaf Holland is fabrikant van bekende A merken zoals Red Band snoep, Venco drop en Sportlife kauwgom)

Ter ondersteuning heeft Leaf Holland voor elke mailpack een sampleverpakking Red Band Truly Juicy beschikbaar gesteld. Dit verantwoord snoep kan worden uitgedeeld tijdens Sint Maarten. Communisis hoopt dat deze attentie door ouders en kinderen wordt gewaardeerd en dat zij daardoor ook de kinderen in de sloppenwijken niet zullen vergeten.

Wilt u meer informatie over deze campagne? Bezoek de website www.cordaidkinderstem.nl of stuur een e-mail naar info@cordaidkinderstem.nl

Voor meer informatie over Red Band Truly Juicy, surf naar de Red Band website www.redband.nl

Over Communisis Print Management
Als beslisser heeft u diverse mogelijkheden om de inkoop van uw grafische producten te organiseren. Uiteindelijk is slechts één vraag belangrijk: hoe kan Print Management uw bedrijfsefficiency verbeteren?

Communisis kan u op vier eenvoudige manieren van dienst zijn:

* Door uw efficiency te optimaliseren
* Door de kwaliteit te verbeteren
* Door aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren.
* Door een integrale aanpak U als opdrachtgever te
ontzorgen

Als we het hebben over "kostenbesparingen", bedoelen we niet alleen dat u kunt profiteren van de schaalvoordelen die Communisis biedt en de bijkomende besparing op uw inkoopkosten. We bedoelen ook dat Communisis uw drukwerkinkoopsystemen drastisch kan verbeteren, door u tijd en moeite te besparen en de efficiency in alle onderdelen van het drukproces te optimaliseren. Wij stroomlijnen uw processen, van inkoop tot facturering en helpen u zo effectief mogelijk te opereren.

www.communisis.nl