Acteur doet boekje open over leven aan boord cruiseschepen


BROEK OP LANGEDIJK, 20091110 -- Na het succes van zijn vorige cruiseboek pakt tv-presentator, acteur en entertainer Arno Raymakers opnieuw uit met een vrolijke verhalenbundel over het niet-alledaagse leven aan boord van superdeluxe oceaanstomers.

`Cruise Curieus' is vooral een mensenverhalen boek. Want, zo stelt de auteur: zonder passagiers geen cruise. Het mag voor zich spreken dat gasten van allerlei allure hun opwachting maken. Zoals de ex-topambtenaar van het Amerikaanse ministerie van Justitie die aan boord op allerlei manieren zijn handen liet wapperen. Of de heuse gravin Cabroni di Fabrosa die alle aan boord te winnen prijzen voor zich opeiste. Er zijn belevenissen met passagiers en bemanningsleden die letterlijk en figuurlijk de boot misten, maar ook verhalen over mislukte scheepsartiesten, een van boord gezette Hollywood-acteur en Barbara Streisands eigen maestro die weigerde in te schepen.

Over de auteur:

Als cruisedirector op de bekende varende paleizen bevoer Arno Raymakers jarenlang de wereldzeeën. Na zijn terugkeer uit Amerika, waar hij werkte als acteur en presentator, startte hij zijn eigen mediabedrijf in Nederland. Zo was hij het gezicht van RTL's Liveshop en acteerde hij o.a. in Onderweg naar Morgen. Arno produceert en presenteert tevens CruiseTravel's 12-delige tv-serie `Over de reling', die te zien is op diverse regionale zenders in heel Nederland. Daarnaast is hij elke week te zien en te horen in het programma Lifestyle Experience.

Cruise Curieus verschijnt bij GigaBoek, ISBN 97890 8548 2451, paperback 160 p. ¤ 16,95.
Overal verkrijgbaar. www.gigaboekshop.nl.

Cruise Curieus
Cruise Curieus
Arno Raymakers