Gemeente Boxtel


Gemeente Boxtel haalt aan huis grofvuil op


29-10-2009


Op dinsdag 10 november wordt voor de vierde en laatste keer dit jaar de grofvuilroute gereden. Wie van de grofvuilroute gebruik wil maken kan het afval vooraf aanmelden bij de Servicelijn Openbare Werken, (0411) 61 79 10. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 6 november om 16.00 uur.


Link:
http://www.boxtel.nl/nieuws.php


Zoals ook in de afvalwijzer is te lezen, haalt de gemeente vier keer per jaar in Boxtel en Liempde grofvuil aan huis op als u dat wilt en daar de knippen voor over heeft.


Na een telefonische afspraak komen de medewerkers van de afdeling Openbare Werken dan op dinsdag 10 november bij u aan de deur om het grofvuil op te halen. U dient voor het aanreiken ervan, maar ook voor de verrekening van de kosten op die ophaaldag, dinsdag, thuis te zijn.


Daarnaast gelden er enkele voorwaarden om afval aan te bieden: niet meer dan een kuub, vooraf aangeven wat er wordt aangeboden, en sommige zaken worden niet meegenomen, zoals asbest. Verrekening van kosten vindt plaats via de knipkaart.


Bij het inzamelen van afval wordt onderscheid gemaakt tussen grof vuil en grof tuinafval zoals snoeihout. We noemen het afhalen van grof vuil de grofvuilronde en het afhalen van grof tuinafval de takkenronde.


Vooraf melden!


Als u grofvuil aan huis wilt laten ophalen, dient u dit vooraf aan te melden bij de Servicelijn Openbare Werken. Dit kan op drie manieren. Let op, voor elke manier geldt: tot uiterlijk vrijdag 6 november om 16.00 uur.


Telefonisch


Voor het melden van uw afval en voor aanvullende informatie over de inzameling kunt u bellen met de Servicelijn Openbare Werken, (0411) 61 79 10. Wij zullen u vragen welke afvalsoort u wilt aanbieden, zodat wij een goede routeplanning kunnen maken.


Per mail


Mailen kan ook. Voor het aanmelden voor de grof vuilronde kunt u een mailtje sturen naar servicelijn@boxtel.nl. Zo kunt u ook in de periode dat de Servicelijn niet bereikbaar is, grof vuil aanmelden. Zet in de mail je naam, adres, telefoonnummer en wat je als grof vuil wilt aanbieden.


Digitaal aanmeldingsformulier


U kunt zich ook via het aanmeldingsformulier uit het digitaal loket aanmelden.


In principe wordt het grofvuil op dinsdagmorgen in de wijken Munsel en Oost en in Liempde ingezameld. De rest van Boxtel is op dinsdagmiddag aan de beurt.