Ananda-lezing Haarlem: Stap voor stap van wens naar werkelijkheid


Lezing door Geert Kimpen

HAARLEM, 20091020 -- Geert Kimpen geeft op uitnodiging van Ananda Nieuwetijdswinkel op dinsdag 10 november een lezing getiteld 'Stap voor stap van wens naar werkelijkheid. Locatie: Centrale Bibliotheek Haarlem, Gasthuistraat 32, 2011 XP Haarlem. Tijd: van 20.00 tot 22.00 u.; zaal geopend vanaf 19.30 u. Toegangsprijs: ¤ 10.00 (¤ 12.50 aan de zaal, indien niet uitverkocht; voorverkoop: via Ananda, Gierstraat 8, Haarlem of via www.ananda.nl

[portretfoto Geert Kimpen] In deze lezing vertelt Geert Kimpen hoe hij via de kabbala de Tien Wetten van de Creatie ontdekte - wetten waardoor niet alleen het universum tot stand kwam, maar die ook gelden voor alles wat in het leven tot bloei komt. Met veel vaart en humor laat hij aan de hand van zijn eigen levensverhaal zien hoe deze levensprincipes werken: zijn lang gekoesterde wens - schrijver worden - kwam uit en hij schreef De geheime Newton en De Kabbalist. Wie na de lezing veel meer over dit creatieve proces wil weten, kan dat allemaal vinden in zijn pas verschenen derde boek Stap voor stap van wens naar werkelijkheid, dat vol praktische opdrachten, inspiratie en voorbeelden staat.
Wie weet zijn er ook voor u veel meer mogelijkheden om uw droom te realiseren dan u denkt...

Geert Kimpen (1965) volgde de regieopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij schrijft sinds 1993 in Vlaanderen en Nederland voor toneel, cabaret en televisie. Zijn werk werd bekroond met de prestigieuze Prins Bernhard Prijs. Daarnaast schreef Geert Kimpen ook columns en verhalen voor verschillende tijdschriften.

Ananda Nieuwetijdswinkel