Directie bestudeert best practice voor bescherming webdiensten op het belangrijkste evenement over informatiebeveiliging

De directie bestudeert de best practice voor de bescherming van webdiensten op het belangrijkste evenement over informatiebeveiliging

BOSTON (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20091020 --

Crosscheck Networks, Inc., een toonaangevende onderneming op het gebied van testen, simulaties en veiligheid van webdiensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat CEO Mamoon Yunus en CTO Jason Macy een gezamenlijke presentatie op de OWASP AppSec 2009 conferentie zullen geven. De grootste, meerdaagse conferentie in de Verenigde Staten, gewijd aan beveiliging van toepassingen, vindt van 10 tot 13 november plaats in het Walter E. Washington conventiecentrum in Washington, DC.

In de sessie met de naam “technieken bij het aanvallen en verdedigen van XML/webdiensten”, bekijken Yunus en Macy de strategieën bij de bepaling van nieuwe aanvalsvectoren en de classificatie van gevaren voor de veiligheid, waaronder SQL-injectie, Denial of Service (DoS) en XSD-mutatie. Bovendien zullen de senior leidinggevenden van Crosscheck Networks best practice tegenmaatregelen aanreiken, teneinde het risico op en de blootstelling aan de vastgestelde gevaren voor veiligheid in XML te beperken.

Tot de deelnemers van OWASP AppSec 2009, de belangrijkste bijeenkomst van innovatieleiders op het gebied van informatiebeveiliging, behoren leidinggevenden van de overheid, uit de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg evenals uit andere verticale sectoren. De conferentie begint met de OWASP Global Summit 2009, waar deelnemers OWASP-instrumenten en documentatieprojecten zullen bestuderen en de agenda voor 2010 voor veiligheid van toepassingen zullen vaststellen.

Het aanbod van het webdienstenpakket van Crosscheck Networks omvat de met FIPS en DoD gewaarmerkte Forum Sentry XML Gateway. Forum Sentry, dat dagelijks wereldwijd meer dan 1 miljard transacties verwerkt, biedt een met name voor ondernemingen geschikte bescherming tegen kwetsbaarheden op basis van XML en SOAP. Zo zorgt het voor veilige communicatie via XML- en webdiensten voor missiekritische toepassingen.

Leden van de media en van de marktonderzoeksgemeenschappen die Yunus en Macy graag op OWASP AppSec 2009 willen ontmoeten, worden verzocht contact op te nemen met Bryan Grillo van CHEN PR via bgrillo@chenpr.com of 781-672-3129.

Over Crosscheck Networks

Crosscheck Networks en zijn volledige dochteronderneming Forum Systems leveren oplossingen voor het inzetten van degelijke, flexibele, veilige en betrouwbare webdiensten. De geïntegreerde, holistische productreeks van de onderneming vereenvoudigt en optimaliseert middelen tijdens de levensduur van webdiensten, wat een kortere marktintroductietijd en een sneller rendement op investering garandeert. Ga voor meer informatie naar www.crosschecknet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
CHEN PR
Bryan Grillo, 781-672-3129

bgrillo@chenpr.com