Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Event Company genomineerd voor OndernemersPrijs Haaglanden 2010

Rijswijk, 17 September 2009 - Afgelopen dinsdag 15 september werd Event Company, exploiteur van bijzondere historische locaties in o.a. Delft, Wassenaar en Rijswijk, genomineerd voor de Ondernemersprijs Haaglanden. De feestelijke nominatie vond plaats in de voormalige lijm- en gelatinefabriek 'Lijm en Cultuur' in Delft.

De deskundige jury heeft Event Company genomineerd omdat zij 'op unieke wijze historische kapitale evenementenlocaties een moderne eigentijdse sfeer geeft door middel van de gekozen inrichting'. Bovendien spreekt de jury van een 'uitstekend personeelsbeleid' en 'interessant aanbod van producten en diensten'. Event Company is een van de vier genomineerde bedrijven uit de regio Haaglanden. De finale vindt plaats op 10 november 2009 in Monster. Tijdens deze feestelijke avond wordt de winnaar bekend gemaakt, die een jaar lang de titel 'Ondernemer van Haaglanden 2010' mag dragen. Rob Baan directeur van Koppert Cress, die de OndernemersPrijs Haaglanden vorig jaar won, is gastheer tijdens deze avond. Voor meer informatie zie www.ondernemersprijs-haaglanden.nl

Over Event Company
Event Company exploiteert Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn, Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Landgoed Voorlinden in Wassenaar. Deze historische locaties hebben allemaal de typische 'Event Company'- kenmerken: de combinatie van een unieke ligging en goede bereikbaarheid, een eigentijdse uitstraling in een monumentaal pand en een eigen keukenteam op iedere locatie die voor de culinaire invulling zorgt. Voor meer informatie: www.eventcompany.nl.

###

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht