Gemeente Zwolle

Wijkplatform Assendorp

Datum uitgave persbericht: 11/03/2009

Wijkwethouder Alida Kastelein nodigt bewoners van Assendorp uit voor het wijkplatform Assendorp. De wijkvergadering is op dinsdag 10 november 2009 in Wijkcentrum De Enk aan de Enkstraat 67. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Agenda

Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen:
* Stand van zaken onderzoek kamerverhuur Assendorp, toelichting door mw. W. Visser, hoofd afdeling Toezicht en Handhaving gemeente Zwolle

* Parkeren in Assendorp, toelichting resultaten parkeerenquêtes door dhr. R. Kuppens, wijkmanager

* Stand van zaken ondergrondse inzameling restafval, uitleg door dhr. J. Huisman, stedelijk beheerder gemeente Zwolle

Ook wordt er gesproken over de diverse bouwplannen in en om de wijk.

Meldingen Meldingen, verzoeken en/of klachten over beheer en onderhoud kunt u voorafgaande, tijdens en na de bijeenkomst noteren op het speciale meldingenformulier. Deze formulieren liggen op de tafel, naast de presentielijst. U kunt deze zaken ook altijd aanmelden bij het Telefonisch Service Centrum, telefoonnummer 14038.

Wijkplatform De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkservicepunten via Telefonisch Servicecentrum (TSC) op telefoonnummer 14038. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op www.zwolsewijken.nl.

Bron: afdeling Communicatie
Datum van 03-11-2009 tot 02-12-2009

+ nieuwsarchief

+ binnenstadwijzer uit de peperbus

+ milieuwijzer uit de peperbus

+ alle wijzerberichten uit de peperbus
+ alle bekendmakingen uit de peperbus
+ peperbus niet ontvangen?

+ e-nieuws

+ rss