Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hobby & Vrije tijd gegroeid!

Leeuwarden - van donderdag 5 t/m zondag 8 november opende het WTC Expo Leeuwarden haar deuren voor de 28e editie van Hobby & Vrije tijd. Met een bezoekersaantal van 12.793 volwassenen laat de beurs een lichte stijging zien ten opzichte van vorig jaar (12.686). Opvallend was het aantal kinderen op de beurs die dit jaar gratis toegang hadden. De organisatie schat dit aantal op 2500.

Het beursoppervlak en de diversiteit was gegroeid ten opzichte van 2008. Nieuw was het paintball, het culinaire- en het digitale plein. De vele creatieve workshops werden druk bezocht en op het kinderplein konden kinderen zich vermaken met lampionnen maken, spelletjes spelen of zich uitleven op het springkussen. De vaar-, vlieg- en modelauto demonstraties waren nog spectaculairder dan voorheen. Dagelijks stond het hier vol met belangstellende bezoekers. Maar ook de ruim 1100 sierduiven, met als winnaar een Chinese meeuw, en de kleindierenshow trok veel bekijks.

Een aantal exposanten heeft aangegeven volgend jaar groter en spectaculairder uit te willen pakken. De organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagd weekend Hobby & Vrije tijd.



Ingezonden persbericht