Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Intermediairs kiezen Obvion als aanbieder met beste dienstverlening

Obvion wint Performance Award van Blauw Research
Heerlen, 10 november 2009 - Obvion heeft vandaag de Performance Award gewonnen. Onderzoeksbureau Blauw Research reikt deze prijs in het Zalmhuis in Rotterdam voor het eerst dit jaar uit aan een financiële aanbieder met de beste dienstverlening. Het bureau heeft daartoe een onafhankelijk onderzoek verricht onder intermediairs. Naast Obvion waren Aegon en WestlandUtrecht genomineerd.

Volgens intermediairs heeft Obvion goed gescoord op een aantal punten, bijvoorbeeld op de flexibele acceptatie. Ook de snelle dienstverlening richting consument én intermediair is in positieve zin opgevallen. Andere tevredenheidsaspecten in het onderzoek van Blauw, een onderzoeksbureau dat tot de top 10 van Nederland behoort, zijn tevredenheid over het offerte- en acceptatieproces, de acceptanten, accountmanagers en de algemene informatievoorziening.

Kroon op werk
John Smulders, directeur van Obvion: "We zijn trots dat Obvion gewonnen heeft. Begin dit jaar is Obvion namelijk een nieuwe weg ingeslagen met als doel de consument financieel onbezorgd te laten wonen. Door middel van betrouwbaar advies, helderheid en ontzorgende dienstverlening willen we dit samen met intermediairs bewerkstelligen voor onze klanten. Zo hebben we onlangs nog de Obvion BudgetPlanner geïntroduceerd. Deze service is bedoeld voor Obvion klanten met financiële problemen of voor wie een financiële probleemsituatie dreigt. Het winnen van deze prijs is voor ons een concreet bewijs dat we de juiste weg zijn ingeslagen. We blijven ons echter ook in de toekomst inzetten om de service naar consumenten én intermediairs blijvend te verbeteren. Kortom: deze award is een kroon op ons werk!"

Over Obvion
Obvion (www.obvion.nl) is een hypotheekbedrijf dat als doel heeft de consument financieel onbezorgd te laten wonen tijdens de gehele looptijd van de hypotheek. Vanuit het belang van consument en maatschappij staan hierbij drie beloftes centraal: betrouwbaar advies, helderheid en ontzorgende dienstverlening. Obvion werkt daarom uitsluitend met onafhankelijke intermediairs. Obvion opereert vanuit Heerlen met 350 betrokken medewerkers. De hypotheekverstrekker is in 2002 voortgekomen uit een samenwerkingsverband van Rabobank en ABP.

NOOT VOOR DE REDACTIE EN