print24 laat prijzen zakken

De online-drukkerij print24 biedt met haar laagste prijs-strategie nog meer korting: express-leveringen nu 10% goedkoper.

RADEBEUL, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20091110 --

„Onze slogan is het leveren van de hoogste kwaliteit waarbij we voordeliger en sneller dan onze concurrentie zijn“, zo legt Klaus Sauer, directeur verkoop van print24, de strategie van het bedrijf uit.

Er is vooral vraag naar express-leveringen. „Vanaf nu is deze service 10 procent goedkoper. Door de verbeteringen in de productie en een efficiëntere logistiek gaan de kosten omlaag. De bereikte uitsparingen worden door de huidige prijsdalingen direct aan onze klanten doorgegeven. Het zijn zij die van ons een toonaangevende online drukkerij hebben gemaakt en daarom betuigen wij op deze manier onze dank aan hen“, vervolgt Klaus Sauer.

Bij print24 kunnen bedrijven en particulieren naast briefpapier, aanplakbiljetten, brochures, flyers of visitekaartjes, ook kalenders, mousepads, presentatiefolders en nog veel meer online bestellen. Kant en klare printgegevens kunnen per e-mail of upload aan de drukkerij worden gestuurd. Met de print24-freedesign software worden veel verschillende modellen ter beschikking gesteld, zodat een individueel design kan worden opgemaakt.

Meer informatie over print24 en haar producten en diensten zijn te vinden op www.print24.de .

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
print24 BV
Joris van den Berg
support@print24.nl
Telefoon 0800-5242424
www.print24.nl