Persberichten

Zelf zeepkettingen maken en transferstrijken voor beginners

Publicatiedatum: 02-11-2009

Meer dan 50 creatieve workshops op KreaDoe 2009

Bezoekers van de creatieve hobbybeurs KreaDoe, 11 t/m 15 november in Jaarbeurs Utrecht, doen er dit jaar goed aan extra veel tijd voor hun bezoek uit te trekken. Wie wil kan namelijk de hele dag aan de slag in tal van creatieve workshops. Niet eerder was het aanbod van workshops zo uitgebreid; in totaal kunnen bezoekers kiezen uit meer dan 50 workshops. Van abstract schilderen en cupcakes versieren tot transferstrijken en zelf Oudhollandse tegels maken. De workshops worden gegeven op het Workshopplein, een nieuw onderdeel van de beurs, bij een groot aantal exposanten op de stand en op het plein van KreaKids.

De keuze is reuze
Het aantal creatieve hobby's dat op de beurs wordt vertegenwoordigd, is de afgelopen jaren in sneltreinvaart gestegen. Lag de nadruk voorheen op het maken van kaarten, borduren en schilderen, inmiddels is KreaDoe ook voor o.a. scrappen, huis- en tuindecoratie, mozaïeken en sieraden de 'place to be'. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe hobbysegmenten aan KreaDoe toegevoegd; Koken & Bakken en Patchwork & Quilten. Op de beurs kunnen bezoekers terecht voor de nieuwste materialen, trends en technieken op creatief hobbygebied en kan men in diverse workshops volop oefenen. Het nieuwe Workshopplein biedt dit jaar extra veel mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan en om kennis te maken met nieuwe hobby's. In totaal worden op KreaDoe ruim 50 verschillende workshops aangeboden.

Voor groot en klein
Op de website van KreaDoe vinden bezoekers een compleet overzicht van alle workshops. Deze zijn onderverdeeld in diverse segmenten; Hobby & Doen, Huis & Tuin decoratie, Koken & Bakken, Keramiek & Mozaïek, Papier & Kaarten, Scrapbooking, Sieraden, Tekenen & Schilderen, Zelfmaakmode en Wol & Handwerken. Ook jonge bezoekers van KreaDoe kunnen actief aan de slag; op het speciale KreaKids plein worden zes verschillende kinderworkshops gegeven. Zij kunnen b.v. hun eigen glittertattoos maken, leren schminken en hun eigen mini scrapbook maken.

Winterpracht
In het workshopaanbod komt ook het centrale beursthema 'Winterpracht' terug. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld leren hoe ze hun cadeautjes creatief inpakken, kerstballen kunnen decoreren, hun kleding een feestelijk tintje geven en marsepeinen sneeuwpopjes maken.

KreaDoe voordeelarrangement
In de online voorverkoop ontvangen bezoekers 6 euro korting op een speciaal voordeelarrangement (entreekaart + koffie/thee met appelgebak + KreaDoe Magazine). Het voordeelarrangement kost 13,50 euro en is alleen te koop via de online voorverkoop. Aan de kassa kost een losse entreekaart 13,50 euro (excl. koffie/thee en appelgebak + KreaDoe Magazine). Voor bestellen en meer informatie zie www.kreadoe.nl

Praktisch
KreaDoe 2009, 11 t/m 15 november 2009 in Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden: dagelijks 10.00-17.00 uur. Entree: in de online voorverkoop kost een losse kaart 10 euro en het KreaDoe voordeel arrangement 13,50 euro (entree + koffie/thee met gebak + KreaDoe Magazine). Tijdens de beurs kost een kaart aan de kassa 13,50 euro. Meer informatie: www.kreadoe.nl


Noot voor de redactie -

VNU Exhibitions