Gemeente Zoetermeer

Sportcafé bij Mixed Hockeyclub Zoetermeer

Het Sportcafé is dé ontmoetingsplek voor sportaanbieders om ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen. Woensdag 11 november organiseert de Mixed Hockeyclub Zoetermeer het Sportcafé. Alle sportbesturen en sportschooleigenaren zijn van harte uitgenodigd. Het thema van deze avond is: 'De maatschappelijke functie van sportverenigingen..., nuttig, noodzakelijk of niet haalbaar'. Marc Lammers, de zeer succesvolle coach van het Nederlands dames hockeyteam, geeft deze avond zijn visie op het thema. Aansluitend is er een forumdiscussie waarbij dieper op dit thema wordt ingegaan.

Het sportcafé wordt jaarlijks drie tot vier keer georganiseerd. De locatie wisselt. Steeds een andere sportvereniging zet haar deuren open voor een informeel samenzijn van sportaanbieders. Het Sportloket ondersteunt de sportverenigingen bij het organiseren van het Sportcafé, helpt met het organiseren van het programma en betaalt mee met de kosten.

Sportorganisaties die ook een Sportcafé willen organiseren of die graag een uitnodiging ontvangen voor een volgend Sportcafé, kunnen contact opnemen met het Sportloket Zoetermeer, telefoon 079-346 8367 of e-mail sportloket@zoetermeer.nl.