Gemeente Enschede

Week van Chronisch Zieken

Zullen wij het over werk hebben?

In Werkplein Enschede wordt op woensdag 11 november tussen 09.00 - 15.00 uur een werk- en informatiemarkt gehouden. Deze dag is speciaal voor werkzoekenden met een arbeidshandicap.

Tussen 9.00 en 15.00 uur is een werk- en informatiemarkt georganiseerd speciaal voor werkzoekenden met een beperking. Deze werkzoekenden zijn persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek van gemiddeld drie kwartier. Tijdens dit gesprek wordt ingegaan op de wensen en de mogelijkheden. Doel van het gesprek is dat deze werkzoekende aan het eind een product, dienst en/of een vervolgafspraak heeft met Werkplein Enschede of een van haar netwerkpartners. De gesprekken worden gevoerd samen met een van de 25 adviseurs van het Werkplein en een van de netwerkpartners.

Aanwezigen
Veel netwerkpartners van Werkplein Enschede zoals bedrijven, de arbeidsadviseur, de afdeling voorzieningen en de arbeidsdeskundigen van de afdeling Arbeidsgeschiktheid van het UWV, Mee Twente, de drie WSW bedrijven uit Twente, het ROZ, de Stadsbank, de Formulierenbrigade en de afdeling WMO van de Gemeente, Artikel 1, KTP uitzendorganisatie,
4HUMAN, Work Step, Arbeidsbemiddeling Service Nederland en de Gemeente Oldenzaal en enkele werkgevers zijn aanwezig om de werkzoekenden te informeren over zaken als scholing, reïntegratie, zelfstandig ondernemerschap en werk.

Mogelijk gemaakt op het Werkplein Enschede, in collegiale samenwerking met het UWVWERKbedrijf Enschede, Hengelo en Oldenzaal en de diverse gemeenten.

Inlichtingen voor de pers:
Wij nodigen u graag uit hierbij aanwezig te zijn. Locatie: Werkplein Enschede, Korte Hengelosestraat 1 in Enschede Datum: 11 november 08.45 uur
Om 08.45 uur vindt op 11 november 2009 in Werkplein Enschede de aftrap door wethouder Myra Koomen plaats.

Geplaatst: 05 november 2009.


5 november 2009