Gemeente Grave

11 november: Informatieavond groenrenovatie Chamillylaan en omgeving

Uitnodiging

In opdracht van de gemeente heeft IBN-facilitair een groeninventarisatie uitgevoerd in de Chamillylaan en aangrenzende straten. Naar aanleiding van de groeninventarisatie is er een concept ontwerp opgesteld. Dit ontwerp is besproken met de wijkraad Estersveld/De Stoof op 8 oktober 2009. Dit voorstel willen wij graag toelichten aan de buurtbewoners van de Chamillylaan door middel van een informatieavond.

Â

Uitnodiging

De informatieavond vindt plaats op 11 november 2009 in het gemeenschapshuis âEsteradeâ vanaf 19.30 uur. De avond is toegankelijk voor de bewoners van de volgende straten:

Â


- Chamillylaan


- Ruylaan


- Johan Graaf van Hornestraat


- Maria Stuartlaan


- Amalia van Solmslaan


- Van Riemsdijcklaan

Informatieavond

Tijdens de informatieavond zullen wij de wensen van de belanghebbenden inventariseren en indien mogelijk uitwerken in een definitief ontwerp. Het definitief ontwerp zal naderhand nogmaals getoond worden aan de buurtbewoners; daarna wordt het plan uitgevoerd.

Â

Informatie

Voor meer informatie over de informatieavond kunt u contact opnemen met de heer R. Lemmens van het cluster Civiel- en Cultuurtechniek (0486) 477 277. Voor vragen over het concept ontwerp vragen wij u gebruik te maken van de informatieavond op 11 november 2009.

Â