Gemeente Boskoop


PERSINFO 838 -

Officiële opening Burgemeester Colijnstraat &
Gouweplein

Op dit moment worden de laatste werkzaamheden verricht aan het noordelijke gedeelte van het dorpscentrum in Boskoop. Op woensdag 11 november zijn de werkzaamheden gereed en worden de Burgemeester Colijnstraat en het Gouweplein officieel geopend. Iedereen is vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de opening, die plaatsvindt bij het kerkje op het Gouweplein. Na twee korte toespraken van wethouder Schotanus en de heer Schreuder van Hoogvliet Beheer, zal een openingshandeling en een ballonnenwedstrijd plaatsvinden.

Het project Burgemeester Colijnstraat/Gouweplein staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van een groter geheel. Namelijk het verbeteren van de bereikbaarheid en leefbaarheid in Boskoop. Bovendien is met de werkzaamheden een kwaliteitsslag gemaakt aan de noordzijde van het centrum. Een feestelijke opening is dan ook op zijn plaats. Centrum-Zuid volgt nog, zodat het dorpscentrum in de toekomst één geheel vormt.

Feestelijke ballonnenwedstrijd tijdens opening
Om een extra feestelijk tintje aan de opening te geven, organiseren de gemeente en de Dorpskernwinkeliers samen een ballonnenwedstrijd. De Dorpskernwinkeliers stellen hiervoor 10 cadeaubonnen ter beschikking. De cadeaubonnen bestaan uit één 1e prijs van EUR 60,- een 2e en 3e prijs van EUR 30,- een 4e prijs van EUR 20,- en nog zes 5e prijzen van EUR10,-.

De Dorpskernwinkeliers stellen de prijzen ter beschikking ter promotie van de nieuwe cadeaubonnen met het nieuwe logo. Deze cadeaubonnen zijn te verkrijgen op het Postkantoor (Post & Office point). Van 29 oktober tot en met 10 november kan iedereen een wedstrijdkaartje ophalen bij: Hoogduijn Tweewielers, Eigenwijs Kinderkleding, Koetsier Schoenmode, Bruna en Primera Groenendijk. Op 11 november zijn vanaf 15.30 uur ballonnen te verkrijgen op het Gouweplein. Hieraan kan het thuis ingevulde wedstrijdkaartje bevestigd worden. Na de openingshandeling worden de ballonnen tegelijk opgelaten.