Politie Utrecht

Persberichten stad Utrecht, 09.45 uur

Utrecht, 11-11-2009

Man met gestolen autoradio aangehouden

UTRECHT De politie heeft dinsdagavond een man aangehouden omdat hij een gestolen autoradio bij zich had.

Tijdens de surveillance zagen agenten rond 21.20 uur op de Lauwerecht een man fietsen. De man had een autoradio in zijn had. De agenten vertrouwden het niet en hielden de man staande. De 29-jarige man uit Utrecht begon zich direct vervelend te gedragen. De Utrechter kon zich niet legitimeren en werd aangehouden. De autoradio werd in beslag genomen. De politie gaat uitzoeken wie de eigenaar van de radio is.

Aangehouden voor vandalisme

UTRECHT Op de Beneluxlaan heeft de politie in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november een man aangehouden omdat hij vernielingen pleegde.

Omstreeks 01.50 uur werd via het cameratoezicht gezien dat een man op de Beneluxlaan straatmeubilair aan het vernielen en omgooien was. Agenten gingen ter plaatse en troffen een 26-jarige man uit Utrecht aan. De man kwam verward bij de agenten over. Hij werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Twee jongens aangehouden

UTRECHT In de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november heeft de politie twee jongens aangehouden op verdenking van autoinbraken.

Een getuige belde rond 02.05 uur via 1-1-2 naar de politie omdat zij zag dat twee jongens zich verdacht ophielden tussen geparkeerde autos op de Secundusweg. De jongens schenen met zaklantaarns in de autos en waren zichtbaar op zoek naar buit. De politie ging ter plaatse en zag onderweg twee jongens, die aan de opgegeven signalementen voldeden, door het park aan het einde van de Secundusweg lopen.

De jongens, beiden 17 jaar uit Utrecht, werden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Hier bleek dat het tweetal in het bezit was van een aantal inbrekerswerktuigen.