Politie Zeeland


W-3383-2009 Rijden zonder rijbewijs
Afgelopen nacht rond 03.00 uur is een 25-jarige man z.v.w.o.v.p. aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs en voor het niet in bezit hebben van een legitimatiebewijs.
Surveillerende agenten gaven in de Verlengde Bonedijkestraat in Vlissingen de bestuurder van de bromfiets een stopteken. Hij sprong daarop van zijn bromfiets en zette het op een lopen. Ook de passagier ging er als een haas vandoor.
De bestuurder is even later aangehouden in de Willem Klooslaan.
Hij is meegenomen naar het bureau en ontving 2 bekeuringen o.a. voor het rijden zonder rijbewijs en voor het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs.

O-3384-2009 Aanrijding
Vanmorgen vroeg rond 06.00 uur vond op de Postweg te Poortvliet een aanrijding plaats.
Een 38-jarige automobilist uit Bergen op Zoom kwam uit de richting Tholen gereden en zag ter hoogte van de Kadijk vanuit tegenovergestelde richting een andere personenauto een vrachtwagen inhalen. Hij probeerde met lichtsignalen de tegemoetkomende auto te waarschuwen, echter zonder resultaat.
Er was enkel blikschade.

O-3385-2009 Voet bekneld
Vanmorgen rond 08.00 uur is tijdens baggerwerkzaamheden nabij de Leliendaleweg in Burgh Haamstede een 42-jarige man uit de gemeente Goes gewond geraakt.
De man was met een kraan bezig de sloot uit te baggeren en is door onbekende oorzaak met deze kraan in de sloot terechtgekomen. Hierbij is zijn onderbeen/voet bekneld geraakt. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.