Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 3 november 2009

Communicatienetwerk C2000
Het college van burgemeester en wethouders neemt kennis van de inhoud van de brief van de Veiligheidsregio over het communicatiewerk C2000 waarin de actuele stand van zaken wordt beschreven. Deze brief zal door het college van burgemeester en wethouders ook ter informatie worden aangeboden aan de gemeenteraad en de vrijwilligers van de brandweer.

Uitzendingen rond de verkiezingen door Bernhezer Omroep Stichting Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om aan de gemeenteraad voor te stellen om de Bernhezer Omroep Stichting een bijdrage te verlenen voor het organiseren en uitzenden van twee thema-/discussieavonden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Daarnaast zendt de BOS de uitslagen van de verkiezingen uit. Bij deze avonden betrekt de Bernhezer Omroep Stichting alle politieke partijen.

Samenwerkingsovereenkomst met Stichting Samenwerkingsverband Wildbeheereenheden Bernheze (SSWB)
De gemeente Bernheze gaat met ingang van 1 november 2009 een samenwerkingsovereenkomst aan met de Stichting Samenwerkingsverband Wildbeheereenheden Bernheze (SSWB). De samenwerking heeft betrekking op het toezicht in het buitengebied. Door de SSWB wordt vanaf genoemde datum een toezichthouder beschikbaar gesteld, die voor de gemeente gaat toezien op naleving van de regels die onder andere in de Algemene plaatselijke verordening (Apv) en Afvalstoffenverordening zijn opgenomen. Deze toezichthouder zal voornamelijk actief zijn in het buitengebied van de gemeente.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35