Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Warnsveld - motorrijder gewond bij aanrijding             |

Een 51-jarige man uit Lichtenvoorde raakte dinsdagmiddag 10 november gewond toen hij op zijn motor in aanrijding kwam met een personenauto. Dit gebeurde op de Rijksstraatweg in Warnsveld.


De hulpdiensten kregen omstreeks 16:00 uur de melding van het ongeval. Op de kruising van de Vordenseweg (N319) met de Rijksstraatweg (N346) in Warnsveld gaf een 29-jarige automobiliste uit Deventer, komende van de Vordenseweg, geen voorrang aan de motorrijder die op de Rijksstraatweg reed. Hierdoor reed zij de 51-jarige man in de flank aan die daardoor ten val kwam. De motorrijder is met hoofd- en schouderletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen moesten worden weggesleept.

|     |Zutphen - auto rijdt tegen boom                           |

Een 21-jarige automobilist uit Apeldoorn verloor op woensdagochtend 11 november de macht over het stuur en reed daardoor met zijn auto tegen een boom. Dit gebeurde op de Weg naar Voorst in Zutphen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten kregen omstreeks 08:30 uur de melding van het ongeval. De man reed op de Weg naar Voorst richting Zutphen en net binnen de bebouwde kom van Zutphen heeft hij waarschijnlijk een stoeprand geraakt waardoor hij de macht over het stuur verloor en tegen een boom reed. De man is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto moest worden weggesleept.

|     |Zutphen - hennepkwekerij ontmanteld                       |

Bij een woning aan de Weg naar Voorst in Zutphen is dinsdagochtend 10 november een illegale hennepkwekerij ontdekt. De kwekerij is ontmanteld en de bewoner is verhoord. De politie maakt proces-verbaal op.


Het vermoeden bestond dat in de woning een hennepkwekerij werd geëxploiteerd. Agenten troffen op de benedenverdieping inderdaad een kwekerij met ruim 200 planten aan. De stroom bleek illegaal afgetapt en de 52-jarige bewoner werd voor verhoor aangehouden. Hij heeft een verklaring afgelegd en de politie maakt proces-verbaal op. De kwekerij werd ontmanteld en de installatie en planten werden vernietigd.


Einde berichten

-----------------------

(





(



---- --