Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 11-11-2009

Arrestatie voor huiselijk geweld

GILZE: De politie heeft dinsdagmiddag op de Nerhovenstraat een 26-jarige Tilburger aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij zou in een woning in Gilze zijn 21-jarige vriendin bedreigd en mishandeld hebben. De verdachte is in verzekering gesteld

De politie kreeg omstreeks 12.47 uur een melding dat een vrouw op haar sokken op straat buiten stond. Ze zou in paniek haar woning verlaten hebben. Agenten zijn ter plaatse gegaan. Inmiddels was de vrouw met haar kind naar het politiebureau gegaan.

De agenten troffen de verdachte aan op het fietspad langs de
Nerhovenstraat, alwaar hij is aangehouden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Ze verklaarde dat de verdachte haar een paar keer vol in haar gezicht had geslagen. Ook had hij dreigementen geuit.

Inwoner Waspik (29) betrapt op rijden onder invloed

OOSTERHOUT: De politie heeft dinsdagavond op 't Vaartje omstreeks 23.10 uur een 29-jarige man uit Waspik betrapt op het rijden onder invloed. De automobilist blies 465 ugl. Hij had naar eigen zeggen drie flesjes bier gedronken.

Tilburger moet nog boete betalen

SPRANG CAPELLE: De politie heeft dinsdagmiddag tijdens een controle op de parkeerplaats Labbegat, langs rijksweg A-59 een 24-jarige
Tilburger, gecontroleerd. De man bleek nog een onherroepelijk vonnis te hebben open staan van 93,75 euro. De Tilburger stond ook nog gesignaleerd voor een vonnis waartegen hij nog beroep kon aantekenen. De openstaande boete is door hem betaald.

Politie onderzoekt inbraken in woning, sportcomplex en winkel

OOSTERHOUT: Dinsdagmiddag is omstreeks 16.00 uur ontdekt dat er was ingebroken in een woning aan de Bilderdijkstraat. Uit de woning is onder meer een televisie en een computer weggenomen. Uit de schuur is een motorfiets gestolen. Dit is een Bluell M2 Cyclone met het kenteken MF-ND-73. De inbreker heeft vermoedelijk een draairaam geforceerd.

WAALWIJK: Vannacht is omstreeks 03.00 uur een inbraak ontdekt in een winkel aan het Bloemenoordplein. De inbrekers hebben een ruit van de winkel ingeslagen. Uit de winkel is kinderkleding gestolen. Een agent heeft na de melding met een speurhond nog een onderzoek ingesteld. Er zou sprake zijn van drie daders Er wordt een sporen- en een
buurtonderzoek ingesteld.

KAATSHEUVEL: Vanmorgen werd omstreeks 05.30 uur een inbraak ontdekt in een sportcomplex aan de Schotsestraat. Ter plaatse bleek dat de ruit van de voordeur was ingeslagen. Er waren zeven kluisjes open gebroken. Of daaruit iets ontvreemd is, is nog niet duidelijk. Ook is een klein bedrag aan contant geld gestolen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 11-11-2009 15:25 | © Regio Midden en West Brabant |