Joh. Enschedé Amsterdam BV neemt Promotion Support BV over

11/11/2009 15:18

Joh. Enschede Holding

Per 2 november 2009 heeft Joh. Enschedé Amsterdam BV de activiteiten van Promotion Support BV uit Halfweg overgenomen. De overname van het innovatieve grafische afwerkingbedrijf Promotion Support sluit perfect aan op de door Joh. Enschedé Amsterdam ingeslagen weg van productverbreding binnen het marktsegment promotioneel drukwerk en speciale complexe drukwerkproducties.

Promotioneel drukwerk, zoals stickers, gimmicks, spelletjes, loterij tickets, informatieve bijsluiters, actie-, kras-, schuif-, en vouwkaartjes etc. is één van de specialiteiten van Joh. Enschedé Amsterdam. Bovenop de brede range aan kwaliteit- en milieucertificaten is Joh. Enschedé Amsterdam ook gecertificeerd volgens de strenge normen en eisen die worden gesteld aan het produceren voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Met de overname van Promotion Support wordt aan Joh. Enschedé Amsterdam specialistische kennis en ervaring toegevoegd die het mogelijk maakt haar klanten een uitgebreider productportfolio aan te bieden in dit marktsegment dat volledig 'in house' wordt ontwikkeld en geproduceerd.

De activiteiten van Promotion Support worden binnen Joh. Enschedé Amsterdam voortgezet onder Joh. Enschedé Amsterdam - Special Products -. Met de marktkennis, de specialistische productiemiddelen en de daarbij behorende productiecapaciteit is Joh. Enschedé Amsterdam volledig ingericht om bedrijven, overheden en instellingen te helpen bij het ontwikkelen en/of adviseren op het gebied van promotioneel drukwerk en informatieve bijsluiters.

Joh. Enschedé Amsterdam BV maakt als zelfstandige divisie deel uit van

Koninklijke Joh. Enschedé BV. Door het analyseren, structureren en organiseren van de publicatieprocessen helpt Joh. Enschedé Amsterdam haar relaties hun communicatiemiddelen op zo efficiënt en effectief mogelijk wijze tot stand te laten komen.





http://www.joh-enschede.nl