Gemeente 's-Hertogenbosch

11-11-2009
Plastic inzameling nu al een succes!

Sinds ruim een week zamelt 's-Hertogenbosch het huishoudelijk plastic verpakkingsmateriaal apart in. En met succes! Niet alleen weet u de weg naar de speciale oranje bovengrondse en ondergrondse containers al goed te vinden. Ook uit de (telefonische) reacties merken we dat u graag meewerkt om het plastic verpakkingsmateriaal gescheiden aan te bieden.

Extra containers
Om de gang naar de containers te vergemakkelijken zijn inmiddels al extra containers geplaatst. Bij het winkelcentrum in Boschveld, op het Goulmy en Baarplein en bij de supermarkt in de Groote Wielen vindt u ook een oranje container.

Speciale vuilniszak
Regelmatig krijgen we ook de vraag waar de speciale vuilniszak te koop is, die u vond in de mailing. Deze zak is helaas nergens verkrijgbaar. U heeft deze vuilniszak eenmalig ontvangen; ter promotie maar zeker ook om u op weg te helpen. U kunt alle denkbare plastic (vuilnis)zakken gebruiken om het materiaal in op te slaan en weg te gooien.

Binnenstad
In de binnenstad staat nog geen container. Helaas is het de Afvalstoffendienst tot op heden niet gelukt een geschikte locatie te vinden waar we, ondergronds, een oranje container kwijt kunnen. Maar we zijn op zoek naar een alternatief.

Al met al zijn we nu al zeer tevreden met de eerste resultaten en uw reactie. Kijk voor meer informatie op www.afvalstoffendienst.nl