Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

District Bergen op Zoom , 11-11-2009

Politie zoekt getuigen in zaak steekincident

HALSTEREN: De politie is op zoek naar getuigen die iets weten over het steekincident dat afgelopen vrijdag plaatsvond in de Dorpsstraat. Bij het steekincident liep een 59-jarige bewoonster van een bovenwoning steekwonden op, toen een onbekende man haar woning binnendrong en er een worsteling ontstond. De man ging er hierna vandoor. Getuigen gingen nog achter hem aan, maar werden door de man bedreigd met het mes, waardoor ze hem moesten laten gaan.

De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd en mocht na behandeling weer naar huis. Van haar is een uitgebreide aangifte opgenomen.

De politie startte na het incident direct een onderzoek, waar een sporen- en een buurtonderzoek deel van uitmaken. De politie is nog steeds op zoek naar getuige die de man hebben gezien. Het gaat om een blanke man met een rugzak. De man is tussen de 20 en 30 jaar en heeft opvallend licht haar.
Getuigen kunnen zich melden bij de politie via het nummer 0900-8844.

Vrouw gewond bij aanrijding

ROOSENDAAL: Woensdagochtend raakte een 52-jarige bestuurster van een auto gewond op de A17. De vrouw reed over de A17 richting Bergen op Zoom ter hoogte van knooppunt De Stok, toen ze werd aangereden door de auto achter haar. De 23-jarige bestuurster van de auto achter het slachtoffer, een vrouw uit Oudenbosch, zag door een helling in het wegdek te laat dat het verkeer voor haar stil stond. Ze remde, maar raakte in een slip en raakte de auto van de 52-jarige vrouw. Haar auto schoof door tegen de auto van haar 39-jarige voorganger uit Bergen op Zoom.
Het slachtoffer uit Oudenbosch werd met onbekende verwondingen naar het Sint Franciscus ziekenhuis vervoerd, nadat ze door de brandweer was bevrijd uit haar voertuig.

Beschonken bestuurder aangehouden

HOOGERHEIDE: Een 24-jarige man uit Hoogerheide is dinsdag rond 23.40 uur aangehouden voor rijden onder invloed. De man werd staande gehouden op de Huijbergseweg en bleek teveel te hebben gedronken. De man moest mee naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek een uitslag van 610 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur. Na verhoor is de man op vrije voeten gesteld. Tegen hem wordt
proces-verbaal opgemaakt.

Politie op zoek naar eigenaar spatscherm

MOERDIJK: De politie kreeg dinsdag om 18.40 uur melding dat er 9 voertuigen waren beschadigd op de A59. Bij aankomst bleek dat nabij het viaduct bij Fijnaart een vrachtwagen een spatscherm kwijt was geraakt. Een vrachtwagen reed over het ding heen. Dit resulteerde in een lekke band. Ondertussen vervolgde het spatscherm zijn zwerftocht over de rijksweg en beschadigde hierbij 8 personenauto's. De politie is op zoek naar de eigenaar en/of bestuurder van de vrachtwagen die het spatscherm verloor. Hij wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 in verband met het regelen van de schade met de gedupeerden.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 11-11-2009 17:15 | © Regio Midden en West Brabant |