Gemeente Echt-Susteren


Gemeente gestart met voorbereiding opknapbeurt Spaanshuisken

De wegverharding van de Dr. Felsweg en Spaanshuisken zijn slecht. Om de afvoer van regenwater en de verkeersveiligheid te verbeteren, knapt de gemeente beide wegen nog dit jaar en volgend jaar op. Voor we beginnen met de uitvoering daarvan willen we graag met bewoners en belangstellenden het schetsontwerp en de vervolgstappen bekijken. Daarvoor nodigen we u uit op dinsdag 17 november a.s. om 19.30 uur in café/eetkamer âOp de Boomâ (Spaanshuusken 13). De informatieavond wordt geleid door de wethouder van Openbare Werken van de gemeente Echt-Susteren, de heer Janssen.

Â

Hoe zit het voorstel er uit?

Volgens het gemaakte voorstel vervangen we de bestaande asfaltverharding en de bermenstroken, vernieuwen we de straatverlichting en enkele nieuwe bomen planten. Daarnaast is het de bedoeling om de straat verkeersveiliger in te richten. Hiervoor worden er ook kabels- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd.

Â

Planning

In het voorjaar van 2010 starten we met de uitvoering en medio 2010 willen we klaar zijn. Voor deze grote opknapbeurt zijn we nu al bezig met onderzoeken naar de kabels en leidingen, de ondergrond, de wegfundering en de asfaltverharding. Daarnaast wordt de ontwerptekening gemaakt.

Â

We hopen u op 17 november te zien!