Provincie Overijssel

Statenzaal toneel voor geslaagde studentendag

Woensdag 4 november was de statenzaal hét toneel voor de Studentendag 2009. Met dertig aanmeldingen van studenten uit uiteenlopende studierichtingen en van verschillende hogescholen en universiteiten was het een geslaagde dag.

Het enthousiasme was groot. Enthousiasme was er over de inspirerende woorden van provinciesecretaris Harry Timmerman en gedeputeerde Dick Buursink. Over de sfeer onder collega's en de dynamiek van het werken bij de provincie Overijssel. Maar ook zeker over het unieke kantoorconcept. De clichés over het werken bij de provincie verdwenen na de presentaties, rondleiding en gesprekken met collega's al snel. Ook het scenariospel viel bij zowel student als jury in de smaak en leidde tot hilarische situaties.

Iedereen is het aan het einde van de dag met elkaar eens: werken bij de provincie Overijssel komt in weinig tot niets overeen met de clichés en: de studentendag is voor herhaling vatbaar! Voor een compleet verslag van de dag en sfeerimpressie zie www.werkenbijprovincieoverijssel.nl