Gemeente Echt-Susteren


Vaststelling brandbeveiligingsverordening

Burgemeester en wethouders delen mede dat de raad van de gemeente Echt-Susteren in zijn vergadering van 15 oktober 2009 de âBrandbeveiligingsverordeningâ heeft vastgesteld.

Â

De brandbeveiligingsverordening regelt de brandveiligheid van niet-bouwwerken. Hierbij gaat het om inrichtingen van voor mensen toegankelijke, ruimtelijk begrensde plaatsen voor zover dit geen bouwwerken zijn. Te denken valt aan een omheind weiland dat als festivalterrein wordt gebruikt, of een (feest)tent die in de regel slechts een korte periode op dezelfde plaats staat. Â

Â

Ingevolge artikel 139 van de Gemeentewet wordt thans overgegaan tot afkondiging van het besluit van de gemeenteraad. De brandbeveiligingsverordening treedt de dag na afkondiging in werking.

Â

De complete tekst van de bouwverordening is te raadplegen op de gemeentelijke website (www.echt-susteren.nl) en ligt verder tijdens openingsuren voor iedereen kosteloos ter inzage bij de balie Grondgebiedzaken in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 in Echt. Iedereen kan op verzoek tegen betaling van de hiervoor geldende legeskosten een afschrift krijgen van genoemde verordening.

Â

Echt-Susteren, 5 november 2009

Â

Â