PopCap lanceert gratis "Blitz" update voor Bejeweled(R) 2 voor iPhone(TM) en iPod(R) Touch 11/11/2009 18:30

PR Newswire

DUBLIN, November 11 /PRNewswire/ --

- Top Vijf van best verkopende App Store games bevat nu Facebook(R) Connect voor social gaming onderweg

PopCap Games heeft vandaag een gratis update aangekondigd voor Bejeweled(R) 2 voor de iPhone(TM) en iPod(R) Touch (hieronder samen iPhone genoemd).

Bejeweled 2 is één van de vijf best verkopende iPhone spellen allertijden en de nieuwe update - gratis beschikbaar voor huidige eigenaren van Bejeweled 2 voor de iPhone - voegt een spannende nieuwe modus toe met Facebook Connect integratie van het "Bejeweled Blitz" spel dat voorheen alleen beschikbaar was op Facebook.com.

De nieuwe iPhone Blitz spelmodus is een replica van de zeer populaire connected versie van het spel, dat ervoor zorgt dat consumenten overal en altijd kunnen spelen met scores en prestaties die worden weergegeven op hun Faceboekprofiel en op dat van hun vrienden. Bejeweled 2 voor de iPhone is wereldwijd beschikbaar via de App Store. Iedereen die eerder Bejeweled 2 voor de iPhone heeft aangeschaft kan de nieuwe Blitz modus update ontvangen via de App Store of iTunes.

"Uiteindelijk gaat social gamen om met en tegen uw vrienden spelen, en met de nieuwe Blitz update voor Bejeweled 2 op de iPhone kunt u overal en altijd tegen uw vrienden spelen," aldus John Vechey, mede-oprichter en directeur van PopCap's gaming initiatief. "Dit is een logische volgende stap in onze multi-platform en sociale strategieën. Het samenbrengen van de Facebook en Bejeweled groepen zal onweerstaanbaar zijn voor spelers."

De nieuwe Blitz update voor Bejeweled 2 op de iPhone biedt de alle functies van Bejewereld Blitz op Facebook, inclusief bonusvermnenigvuldigers, laserjuwelen, stermedailles, realtime juwelenuitwisseling (zelfs wanneer de juwelen op zijn plaats vallen) en het plaatsen van alle scores op de gedeelde leaderboards. Scores en offline behaalde medailles worden vastgelegd wanneer u weer verbinding maakt met uw iPhone.

Nadat u verbinding heeft gemaakt met Facebook en u de Blitz modus van Bejeweled 2 heeft gestart zullen iPhone spelers in staat zijn hun volledige lijst van Facebook vrienden te zien die Blitz spelen (op het web of op een iPhone), met afbeeldingen en scores van hun vrienden - net zoals op het leaderboard van het webspel. Tijdens het spelen worden scores automatisch ge-upload naar Facebook, samen met behaalde stermedailles. Leaderboards geven naadloos in een geïntegreerde lijst de scores weer die bereikt zijn op iPhone en web , zodat spelers vanuit allebei hun eigen scores kunnen verbeteren en de prestaties van hun vrienden bij kunnen houden. Dit is de eerste keer dat PopCap multi-platform interoperationele aanpassingen van een spel heeft vrijgegeven, en de allereerste keer dat PopCap social gaming heeft uitgebreid tot meer dan een webapplicatie.

Over PopCap

PopCap Games (http://www.popcap.com) is de vooraanstaande multi-platform aanbieder van leuke, gemakkelijk te leren, en onderhoudende videospellen die spelers in de leeftijd van 6 en 106 aantrekken. PopCap, met haar kantoren in Seattle en Washington, werd in 2000 opgericht en heeft wereldwijd meer dan 240 werknemers in dienst in Seattle, San Fransisco, Chicago, Vancouver, B.C., Dublin en Shanghai. De spellen zijn wereldwijd meer dan één miljard keer gedownload door consumenten en Bejeweled(R), het vlaggenschip, is over alle platforms reeds meer dan 25 miljoen keer verkocht. De spelen van PopCap, die voortdurend worden geprezen door consumenten en critici, worden gespeeld op het web, op desktop computers, ontelbare mobiele apparaten (mobiele telefoons, smartphones, PDA's, pocket PC's, iPod, iPhone en nog veel meer), populare spelconsoles (zoals Xbox en DC), en op in-flight
entertainmentsystemen. PopCap is de enige ontwikkelaar van "casual games" met een leidend marktaandeel in alle grote verkoopkanalen, inclusief webportalen, winkels, mobiele telefoons, MP3-spelers en gaming consoles.

Het PopCap logo en alle andere handelsmerken die hierin worden gebruikt en die zijn weergegeven op http://www.popcap.com/trademarks zijn eigendom van PopCap Games, Inc. of gelicenseerden, en kunnen in sommige landen zijn geregistreerd. Facebook(R) is een geregistreerd handelsmerk van Facebook Inc. Andere bedrijfs- en productnamen die hierin worden gebruikt kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren en worden gebruikt ten bate van die gebruikers.

Cathy Orr, corr@popcap.com, +353-1-646-8107

Cathy Orr, corr@popcap.com, +353-1-646-8107






-