Persberichten

Creatieve winterpracht op KreaDoe 2009

Publicatiedatum: 02-06-2009


Ook dit jaar kan creatief Nederland haar hart weer ophalen tijdens KreaDoe; dé beurs om creatieve inspiratie en ideeën op te doen. Van 11 t/m 15 november kunnen bezoekers in Jaarbeurs Utrecht terecht voor een breed workshopaanbod en de laatste trends, technieken en materialen op het gebied van tientallen creatieve hobby's. Van interieurdecoratie en scrappen tot mozaïeken en naaien. Nieuw dit jaar zijn de segmenten Koken & Bakken en Patchwork & Quilten. Overkoepelend beursthema is Winterpracht, waarmee een directe link wordt gelegd naar de komende feestdagen. Het vertrouwde KreaDoe Magazine - dat vanaf dit jaar exclusief verkrijgbaar is op de beurs - wordt compleet vernieuwd en biedt bezoekers straks extra veel voordeel. Inmiddels is ruim 90% van de standruimte verkocht, waarmee KreaDoe zo goed als vol zit. De online voorverkoop via Kreadoe.nl start op 1 september a.s.

Nieuwe hobbytrends
"Door een goede balans te vinden in de aanwezigheid van verschillende hobbysegmenten op KreaDoe is de beurs voor een breed publiek interessant", aldus projectmanager Carinha Uytterhoeven. "Als organisatie streven we naar een afwisselend en met name gevarieerd aanbod. Zo vindt iedere creatieve hobbyist op KreaDoe aanbieders naar zijn of haar gading, zonder overspoeld te raken. Ook zorgen we dat nieuwe hobbytrends worden vertaald naar de beursvloer. Nieuwkomers dit jaar zijn deelnemers op het gebied van koken en bakken en patchwork en quilten. Taartdecoratie bijvoorbeeld, is de afgelopen tijd ontzettend in populariteit toegenomen. Ook wie op zoek is naar een nieuwe of andere creatieve hobby doet op KreaDoe dus ideeën op!"

KreaDoe bijna vol
Inmiddels staat de teller van het aantal ingetekende deelnemers op 181. Dit betekent dat 90% van de stands reeds definitief verkocht is en dat de beurs zo goed als vol zit. Projectmanager Carinha Uytterhoeven: "Exposanten beseffen heel goed dat het juist in deze tijd loont om zelf creatief bezig te zijn. Met een aantal eenvoudige technieken en materialen kun je bijvoorbeeld zelf heel makkelijk je interieur een flinke oppepper geven! Ook met het oog op de feestdagen zullen veel bezoekers dit jaar op zoek zijn naar voordelige manieren om zelf creatief bezig te zijn."

Winterpracht & workshops
Jaarlijks kiest KreaDoe voor een ander overkoepelend beursthema; dit jaar is dat Winterpracht. Het thema komt op verschillende manieren terug op de beursvloer, waaronder in de aankleding en op het Workshopplein. Op dit plein worden doorlopend verschillende workshops gegeven, waarbij bezoekers ook daadwerkelijk zelf aan de slag kunnen. Ook buiten het plein worden door deelnemers uiteenlopende workshops en demonstraties verzorgd.

Vernieuwd magazine
Het vertrouwde KreaDoe Magazine wordt dit jaar volledig vernieuwd en is straks uitsluitend tijdens de beurs verkrijgbaar. In het magazine komt veel aandacht voor het voordeel waar bezoekers van de beurs gebruik van kunnen maken.

KreaDoe voordeelarrangement
In de online voorverkoop ontvangen bezoekers ¤ 6,- korting op een speciaal voordeelarrangement (entreekaart + koffie/thee met appelgebak + KreaDoe Magazine). Het voordeelarrangement kost 13,50 euro en is alleen te koop via de online voorverkoop (vanaf 1 september 2009). Aan de kassa kost een losse entreekaart 13,50 euro (excl. koffie/thee en appelgebak + KreaDoe Magazine). Voor bestellen en meer informatie zie www.kreadoe.nl

Praktisch
KreaDoe 2009, 11 t/m 15 november 2009 in Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden: dagelijks 10.00-17.00 uur. Entree: in de online voorverkoop kost een losse kaart 10,- euro en het KreaDoe voordeel arrangement 13,50 euro (entree + koffie/thee met gebak + KreaDoe Magazine). Tijdens de beurs kost een kaart aan de kassa 13,50 euro. Meer informatie: www.kreadoe.nl

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie -

VNU Exhibitions