Het Huis van Sinterklaas staat in Bruparck

30/10/2009 12:38

FIELD / URBAN COMMUNICATION

Op 11 november kunnen alle kinderen een bezoekje brengen aan het echte Huis van Sinterklaas in Bruparck. Na een hoogsteigen bezoek aan de Sint kan je deelnemen aan diverse workshops en genieten van leuke randanimatie. De Goede Sint trakteert zoals gewoonlijk en alles is dus gratis, de brave kinderen ontvangen zelfs leuke attenties!

Op woensdag 11 november slaat de Sint zijn troon op in Bruparck. We wachten de paardenkoets met de Sint op in The Village. Daar zal hij samen met zijn Zwarte Pieten te paard aankomen om 11u. Alle kinderen krijgen de kans om het Huis van de Sint te bezoeken in volle actie. De Pieten zullen druk in de weer zijn met het bakken van speculaas, inpakken van cadeautjes, het vullen van zakken met speelgoed, - Er zijn 5 werkruimtes die je kan ontdekken. Misschien tref je Sint wel aan in zijn bed of achter zijn bureau waar hij het grote Sint boek leest. Uiteraard kan je het Huis niet verlaten zonder een hoogsteigen bezoek aan de Sint op zijn troon. Daar kan je een babbeltje slaan met de Sint en samen op de foto (die achteraf op de website is te vinden). De Goede Sint laat je niet met lege handen naar Huis en naast vers gebakken speculaas ontvangen kinderen ook een Bruparck-zakje met gadgets en een chequeboekje. Met het chequeboekje krijg je korting bij een bezoekje aan Mini Europa, Kinepolis Brussel en Océade. De kortingbonnen kunnen ook gebruikt worden voor drankjes en hapjes in de verschillende horecazaken in The Village.

Programma

11u: Aankomst van Sinterklaas in paardenkoets, samen met 10 zwarte Pieten te paard, op het binnenplein van The Village. Je maakt kennis met alle Pieten: de muziekpiet, de turnpiet, de grappenpiet, de steltenloper piet e.a.

11u30-16u30: de Sint neemt met zijn Pieten intrek in het Huis

13u-17u:

-Animatie op het plein met o.a. ritjes op de pony's van de Sint, grimage, -

-Ateliers in zaal Forum: hoe maak je een Sint-Bladwijzer en een hoed van Piet

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel