Gemeente Wijdemeren



Verslag info-avond Overmeer

Op 13 oktober kwamen bijna 150 bewoners en belangstellenden naar De Herberg in Nederhorst den Berg voor de informatiebijeenkomst over Overmeer en Overmeer-Zuid.

Vanaf 20.00 uur brachten vertegenwoordigers van gemeente en corporaties de aanwezigen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wijk. Aan bod kwamen: de voortgang van de werkzaamheden aan het riool, de plannen voor renovatie van een deel van de corporatiewoningen, de kwaliteitsimpuls voor Overmeer en de daarbij horende formatie van een klankbordgroep en de nieuwe plankaart voor de herinrichting van Overmeer-Zuid.

Vragen beantwoorden
Ondanks de volle agenda was er voldoende ruimte voor een spervuur van inhoudelijke en soms kritische vragen van de bewoners. Dat betekende wel dat de avond iets later dan de aangekondigde tijd van 22.00 uur door wethouder Betske van Henten-Meijer werd afgesloten.

Bergse Runners Club
De belangrijkste vervolgactie uit de bijeenkomst voor de gemeente is een hernieuwd onderzoek naar mogelijkheden om binnen het plangebied Overmeer-Zuid alsnog ruimte te vinden voor de Bergse Runners Club. Zodra de uitkomsten bekend zijn, kunt u die op www.wijdemeren.nl lezen. Naar verwachting is dat in de tweede helft van november.

Pijltje Verslag informatiebijeenkomst 13 oktober 2009

Nieuwsbrief Overmeer / Overmeer-Zuid
Er verschijnt regelmatig een nieuwsbrief over de ontwikkelingen in Overmeer en Overmeer-Zuid. Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur dan een e-mail naar overmeer@wijdemeren.nl.

(11-11-2009)