Gemeente Oirschot

Verpachting landbouwgronden

Door omstandigheden hebben een aantal van onze pachters hun pacht opgezegd per 1 januari 2010

De gemeente Oirschot gaat deze landbouwpercelen opnieuw kortlopend verpachten aan inwoners van Oirschot die in het bezit zijn van een agrarische milieuvergunning. We verdelen de landbouwgronden aan de hand van een pachtinschrijving. De hoogste inschrijver op een perceel krijgt het perceel toegewezen.

Â

Het gaat om kortlopende pachtovereenkomsten op basis van artikel 7:397 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek. We verpachten voortaan per kalenderjaar, dus van 1 januari tot en met 31 december.

Â

Bij de centrale balie van het gemeentehuis en op de internetsite www.oirschot.nl vindt u de volgende informatie:
* Lijst van de te verpachten percelen met situatietekeningen;
* Voorwaarden voor de toewijzing van landbouwgronden;
* Een model van de pachtovereenkomst;

* Inschrijfformulieren.

Â

Bent u agrariër en wilt u ook inschrijven op één van onze landbouwgronden? Vul dan een inschrijfformulier in. Het volledig ingevulde inschrijfformulier moet in een gesloten envelop, met op de envelop duidelijk weergegeven âinschrijving verpachting landbouwgrondenâ bij ons ingeleverd zijn vóór vrijdag 4 december 2009 12.00 uur. De enveloppen worden door de verantwoordelijke ambtenaar in het openbaar geopend. Dit zal gebeuren op dinsdag 8 december 2009 om 18.00 uur in het gemeentehuis van Oirschot (commissiekamer beneden). Als u heeft ingeschreven, bent u van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.