Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 08.00 uur

Utrecht, 11-11-2009

Overval op winkel

SOEST- Op dinsdagavond vond er een overval plaats op een winkel. Omstreeks 20.45 uur kwamen twee gemaskerde mannen een winkel binnen aan de Smitsweg. De mannen waren gewapend en vroegen om geld. Kennelijk schrokken de daders ergens van want ze renden plotseling, zonder buit, de winkel uit. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie via 0900-8844, district Eemland noord.

Medicijnen gestolen

BAARN- Tussen vrijdag 6 november en zondag 8 november werd ingebroken in een auto die stond geparkeerd op de Jacob van Lenneplaan. Uit deze auto werd een plastictas van Etos gestolen met daarin medicijnen. De medicijnen, o.a. voor reguleren van de bloeddruk, kunnen bij verkeerd gebruik schadelijk zijn voor de gezondheid. Als de tas wordt aangetroffen verzoekt de politie deze af te geven aan het bureau of apotheek.

Gewond bij aanrijding

BAARN- Op raakte een fietser gewond bij een aanrijding. Omstreeks 10.00 uur reed een 19-jarige man uit Baarn op zijn fiets over de Eemnesserweg. Ter hoogte van de Teding van Berkhoutstraat sloeg de man af en zag vermoedelijk hierbij een 71-jarige automibliste uit Baarn over het hoofd. Een aanrijding ontstond en de man raakte gewond aan zijn been en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De automobiliste raakte niet gewond. Haar auto, waaronder de voorruit, raakte wel beschadigd.