Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Tanja Goense-Van den Bosch tot Senior Consultant

Informatiemanagement practice uitgebreid en versterkt door benoeming ervaren consultant

Amsterdam, 11 november - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, benoemt Tanja Goense-Van den Bosch tot Senior Consultant. Met haar kennis van informatiemanagement en functioneel beheer versterkt zij de Informatiemanagement Practice van Quint

Goense heeft ruime ervaring op het gebied van business consultancy en functioneel beheer. Zij was als lijnmanager verantwoordelijk voor informatiemanagement bij de Nederlandse Politie. Daarnaast heeft zij bij verschillende consultancybureaus gewerkt, waarbij zij adviseerde over business en IT alignment. Hierdoor heeft zij ervaring met de inrichting, uitvoering en besturing van functioneel beheer en informatiemanagement. Goense is Executive Master in Information Management.

Goense: "Quint is een professionele organisatie met enthousiaste collega's, een uitgebreid klantenbestand, uitdagende opdrachten en een gerenommeerde naam in de markt. Dit geeft mij de mogelijkheid mijn kennis en ervaring in te zetten voor opdrachtgevers op het snijvlak van business en IT, in opdrachten met een voor mij ideale mix aan uitdaging, dynamiek, complexiteit en plezier."

Maurice Boon, Country Manager Nederland van Quint Wellington Redwood: "We zijn erg verheugd met de keuze van Tanja voor Quint. Haar kennis en ervaring op het gebied van informatiemanagement en functioneel beheer vormen een belangrijke aanvulling op en versterking van onze portfolio van diensten, waarbij wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn in het managen van de hele keten van informatievoorziening."

()

Stuur voor een high res foto een mail naar aleksandra@contactmedia.nl

Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood ­ kortweg 'Quint' ­ is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen en vier continenten. Quint richt zich in het bijzonder op strategie, sourcing, regie en service- en informatiemanagement, waarbij wereldwijd best practices worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Quint is in 1992 opgericht om organisaties te helpen meer uit hun IT te halen. Niet door meer IT toe te voegen, maar door de IT beter te organiseren. Quints portfolio van diensten omvat onder andere Opleiding, Consulting en Measurement en is geïntegreerd in de verschillende business- en IT-domeinen.

Met het motto "Dare to Challenge", daagt Quint zichzelf en haar klanten voortdurend uit om ingrijpende prestatieverbeteringen, een betere concurrentiepositie en meer toegevoegde waarde te realiseren. Quint vindt niet alleen de organisatie van haar klanten opnieuw uit, maar ook de consultancybranche zelf!



Ingezonden persbericht