ID&T


Latest photo's
Samenwerking Trance Energy en Trance.nu

Samenwerking Trance Energy en Trance.nu

10-11-2009 - Jawel, we zweven weer richting een nieuwe editie van Trance Energy. Deze staat gepland op 3 april 2010, zoals in de wandelgangen al te horen was.
Er is een interessante samenwerking op touw gezet met `s werelds grootste trance site wereldwijd: de Future Stage wordt dit jaar gehost door Trance.nu, waarbij JIJ de kans hebt invloed uit te oefenen op de line-up.

Voor de zeventiende keer wordt Trance Energy volgend jaar georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht, waar de deuren worden geopend voor duizenden clubbers die van over de hele wereld naar de lage landen trekken voor `s werelds grootste trance evenement.

Voor het eerst in de geschiedenis hebben Trance Energy en Trance.nu de krachten gebundeld. Dit jaar zal de Future Stage gehost worden door Trance.nu, waarbij een volle area met toonaangevend artiesten naast opkomende talenten wordt gepresenteerd. Maar de uiteindelijke line-up...die wordt door jou bepaald.

Van 14 tot en met 28 november staat er op Trance.nu een poll online. Hierbij kunnen sitebezoekers stemmen op artiesten, uit een door Trance.nu en ID&T samengstelde lijst met namen. De populairste dj's zullen vervolgens hun opwachting maken op Trance Energy. Laat je stem dus horen! De geselecteerde namen houden we nog even voor onszelf, maar hou Trance.nu en Trance-Energy.nl dus in de gaten.