Ingezonden persbericht


Persbericht

BMConsultants ontvangt Kofax Platinum Award 2009
Hoogste Kofax partneronderscheiding voor tweede jaar op rij

Soesterberg, 11 november 2009 -- BMConsultants, expert op het gebied van Document Capturing projecten, heeft tijdens de jaarlijkse Kofax Europese Partner bijeenkomst in Berlijn voor het tweede opeenvolgende jaar de hoogste Kofax partner­onderscheiding gekregen: de Platinum Award. De Platinum Award wordt door Kofax uitsluitend toegekend aan de allerbeste business partners. Om voor de Platinum award in aanmerking te komen moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Zo moet een groot aantal Kofax oplossingen worden verkocht en succesvol geïmplementeerd. Daarnaast worden medewerkers geacht technische trainingen te volgen over alle gangbare Kofax producten.

Kofax is een toonaangevende leverancier van Intelligent Capture & Exchange-oplossingen. Daarmee kunnen organisaties hun op documenten gebaseerde bedrijfsprocessen beheren en optimaliseren. Door digitalisering en automatische herkenning van zowel inkomende als uitgaande documenten kunnen processen geheel elektronisch worden afgehandeld. BMConsultants zet de Kofax-oplossingen met name in voor zowel inkomende als uitgaande elektronische/digitale processen zoals factuurverwerking.

Jos Huigsloot, directeur BMConsultants, benadrukt dat het toepassingsgebied echter breder is: "Document management kan organisaties veel efficiënter maken en de processen kwalitatief sterk verbeteren. Een goed voorbeeld is onze samenwerking met Circle Software en de resultaten die dat oplevert", aldus Huigsloot. "De specifieke kennis bij Circle Software van werkprocessen binnen gemeenten, waterschappen en onderwijsinstellingen in combinatie met de kennis en ervaring van BMConsultants heeft nu al geleid tot een vijftigtal projecten."

"Dat BMConsultants voor het tweede opeenvolgende jaar de Kofax Platinum Award heeft ontvangen is met name een erkenning voor de inzet van onze consultants", zegt Jos Huigsloot. "Wij zijn dan ook erg ingenomen met deze status. Daardoor zijn we ook lid van het Kofax Partner Executive Forum. Dus zitten we dicht bij het vuur en hebben als een van de eersten toegang tot de nieuwste ontwikkelingen."



Ingezonden persbericht