CDG Europe BV


CDG Europe verkozen tot Best Citrix Distributor Benelux 2009
11-11-2009
Citrix Systems, Inc. heeft tijdens de jaarlijkse distributie bijeenkomst op 9 november in München bekend gemaakt dat CDG Europe B.V. winnaar is geworden van de award voor 'Best Citrix Distributor in the Benelux' voor het jaar 2009.

De award voor de 'Best Citrix Distributor in the Benelux', die de afgelopen 5 jaar ook al in handen viel van CDG, is voor CDG het bewijs dat de juiste focus bewaard is gebleven in een continu veranderende markt. Deze erkenning danken wij uiteraard ook onze partners met wie wij Citrix oplossingen in de Nederlandse markt weten te positioneren, aldus Imre Hüsen, Commercieel directeur bij CDG Europe B.V..

"Citrix heeft een uiterst actieve periode achter de rug met onlangs nog de productlancering van XenDesktop 4. Als CDG gaan we hier zo goed mogelijk mee om en in samenwerking met Citrix de markt te voorzien van de kennis die benodigd is te delen. Diverse activiteiten liggen hieraan ten grondslag, zoals Technical Update Events en een Partner roadshow door heel Nederland heen. Naast een Benelux award, heeft CDG Europe ook nog de award gekregen voor Fast Growing Distributor Nordics dit dankzij de CDG Europe vestiging in Zweden. We zijn dan ook bijzonder tevreden met deze awards, die laten zien dat we dit jaar wederom goed bezig zijn geweest, in zowel Nederland als Zweden", aldus Hüsen.

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur en heeft naast haar vestiging in Nederland tevens vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zweden, Finland en de Baltische staten. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Aladdin, Chip PC, Citrix, Cranberry, Expand Networks, Immidio, InstallFree, KACE, Platespin, RES Software, Vizioncore en VMware is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.