Ingezonden persbericht


Event Company wint OndernemersPrijs Haaglanden 2010

Rijswijk, 11 november 2009 - Dinsdagavond is op feestelijke wijze de winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2010 bekend gemaakt. Event Company exploiteert vier historische horecalocaties in Delft, Wassenaar, Rijswijk en Baarn. De prijsuitreiking vond plaats bij Koppert Cress, winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2009, in Monster.

Event Company is als winnaar gekozen omdat de ondernemers (Stephan van den Akker en Mirco Cuppens) complementair zijn aan elkaar en een professioneel, modern beleid voeren met betrekking tot personeel en bedrijfsvoering. Tevens prijst de Jury deze ondernemers over hun heldere visie op kansen en bedreigingen die het huidige economische klimaat biedt. Bovendien geeft het bedrijf het aspect maatschappelijk verantwoord ondernemen op praktische wijze vorm door het in te zetten in het voordeel van de onderneming.

Een deskundige jury bestaande uit gerenommeerde ondernemers, waaronder verschillende oud-winnaars en bestuurders van de OndernemersPrijs, beoordeelde alle genomineerden op aantoonbare ondernemingssuccessen, kerncompetenties van succesvol ondernemerschap, bedrijfseconomische prestaties en innovatie.

De prestigieuze prijs werd op ludieke wijze gepresenteerd door illusionist en ondernemer Hans Kazàn. Event Company mag nu een jaar lang de titel 'Ondernemer van Haaglanden 2010' voeren.

Voor meer informatie zie www.ondernemersprijs-haaglanden.nl

Over Event Company
Event Company exploiteert Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn, Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Landgoed Voorlinden in Wassenaar. Deze historische locaties hebben allemaal de typische 'Event Company'- kenmerken: de combinatie van een unieke ligging en goede bereikbaarheid, een eigentijdse uitstraling in een monumentaal pand en een eigen keukenteam op iedere locatie die voor de culinaire invulling zorgt. Voor meer informatie: www.eventcompany.nl.

Fotobijschrift: Mirco Cuppens en Stephan van den Akker nemen de prijs in ontvangst ###
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht