Gemeente Delfzijl

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Steunstees

Woensdag 11 november heeft wethouder Thea van der Veen de samenwerkingsovereenkomst steunstees ondertekend. Zij deed dit samen met meneer Van Gelderen (MEE Goningen), meneer Loeff (SW&D), meneer Zwart (Thuiszorg Groningen), Mevrouw Ten Brink (ISD NoordOost), meneer Duijst (Zorggroep Fivelland), meneer Kremer (Acantus) en mevrouw Van Ree (Groninger Huis).

Met de ondertekening zetten de genoemde partijen zich in voor samenwerking in de backoffice van de steunstee en de informatievoorziening van het loket in de steunstees. Spijk en Woldendorp zijn de eerste dorpen die in 2010 een steunstee krijgen. Dit is een dorpsloket waar inwoners terecht kunnen voor informatie, steun en ontmoeting op het gebied van wonen en welzijn.

Â

Steunstees

Â
Van links naar rechts meneer Van Gelderen (MEE Goningen), meneer Loeff (SW&D), meneer Zwart (Thuiszorg Groningen), Mevrouw Ten Brink (ISD NoordOost), meneer Duijst (Zorggroep Fivelland), meneer Kremer (Acantus) en mevrouw Van Ree (Groninger Huis). Op de voorgrond wethouder Thea van der Veen.