Webstijl neemt onderneemonline.nl over


ALPHEN AAN DEN RIJN, 20091111 -- Webbedrijf Webstijl neemt per direct de door de Rabobank geïnitieerde webservice onderneemonline.nl over. Deze service biedt ondernemers websitemogelijkheden op abonnementsbasis. "Door de opname in het uitgebreide ledenbestand van Webstijl kunnen de onderneemonline leden nu ook profiteren van het brede scala aan diensten en mogelijkheden die wij bieden", aldus Nico de Jong, Directeur van Webstijl. Het webbedrijf versterkt hiermee haar leiderspositie op de markt voor websites voor het MKB.

Alle onderneemonline leden zullen binnenkort persoonlijk benaderd worden om hen te informeren over de overgang. Ook het Rabobank ledenvoordeel blijft gehandhaafd en zal verder uitgebreid worden. Nico de Jong is erg enthousiast over de overname. "Hierdoor hebben we ons assortiment van website abonnementen compleet. We bieden nu de mogelijkheden van veel zelf doen tot aan alles uit handen geven. Maar wel met de bekende webstijl design kwaliteit. We zijn al bezig met Jan des Bouvrie om hier weer een prachtige collectie voor te ontwerpen."

De komende tijd zal de technologie achter onderneemonline.nl sterk verbeterd worden waarbij de vindbaarheid opzienbarend verbeterd zal zijn. Webstijl kreeg van haar leden in het laatste klantenonderzoek een gemiddeld rapportcijfer van 7.8 en zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat de onderneemonline klanten net zo tevreden zullen zijn.