Masterclass `Speechen' in studio Heideheuvel op het Media Park


Overtuigend en pakkend leren speechen met presentatietrainer Machteld Kooij

HILVERSUM, 20091111 -- De Media Academie, hèt opleidingsinstituut voor radio, televisie en crossmedia, organiseert in de maanden november en december een aantal Masterclasses `Speechen' in studio Heideheuvel te Hilversum. De Masterclass is speciaal ontwikkeld voor managers die tijdens de huidige economische crisis een overtuigende eindejaarstoespraak willen houden.

De training kost ¤ 99,- en wordt zowel 's middags als 's avonds gegeven op:
23 november 14.00 - 17.00 uur
24 november 19.00 - 22.00 uur
15 december 14.00 - 17.00 uur
Deelnemers ontvangen gratis het boek `Dames en heren! Speeches schrijven en toespraken houden' door Jan Haasbroek. Voor nadere informatie en aanmelding: www.media-academie.nl

Juist in deze tijd hangt er veel af van de eindejaarstoespraak en is het van belang om met enig optimisme naar de toekomst te kijken en de `schouders er weer onder' te krijgen. Maar hoe doe je dat? Wat vertel je wel en wat juist niet en hoe zorg je ervoor dat de boodschap pakkend en overtuigend overkomt?
Onder leiding van presentatietrainer Machteld Kooij maken de deelnemers kennis met de door haar ontwikkelde methode van het `Persoonlijk Presenteren', wordt er geoefend voor de televisiecamera en geeft zij op constructieve wijze feedback. Deelnemers kunnen na afloop van de Masterclass vol overtuiging een pakkende toespraak houden.

De Masterclass `Speechen' kan ook individueel gevolgd worden en indien gewenst in het eigen bedrijf. Deelnemers die na afloop van de Masterclass nog inhoudelijk aan hun toespraak willen schaven, kunnen hiervoor een individuele vervolgafspraak met een van de trainers of coaches van de Media Academie.
Studio Heideheuvel, waar talkshow-hosts oefenen voordat ze `live' gaan, is gevestigd in de Media Academie op het Media Park in Hilversum.
Presentatietrainer Machteld Kooij studeerde televisiedramaturgie en werkt al 25 jaar in Hilversum. Veel presentatoren gaan eerst bij haar langs voordat ze voor de camera willen verschijnen.

Informatie en aanmelding
Voor uw aanmelding en voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Media Academie via een e-mail naar info@media-academie.nl of via de website: www.media-academie.nl

Over Media Academie
De Media Academie, onderdeel van Twice Group, ontwikkelt en verzorgt training en opleiding voor productiebedrijven, facilitaire bedrijven, commerciële omroepen, uitgevers, overheden, Niet-gouvernementele organisaties, Telecom providers en mediaprofessionals uit andere branches. Een belangrijke pijler van de Media Academie is het zorgen voor verankering in het speelveld van bedenkers, makers, presentatoren en managers in en rond "Hilversum". De koppeling aan de dagelijkse praktijk van professionele mediamakers, maakt de Media Academie uniek. Het bedrijf startte haar activiteiten in 1962 en groeide in de loop der jaren uit tot een begrip in Hilversum en in de omroepwereld.
Mediastages is hèt stagebemiddelingsbureau van de Media Academie voor stages en stagiair(e)s bij de publieke, regionale en commerciële omroepen, av-productiebedrijven en bij bedrijven in de mediawereld. Ieder jaar bemiddelt en plaatst Mediastages meer dan 1300 studenten voor de landelijke radio- en tv-sector.