Ingezonden persbericht



Op woensdag 11 november 2009 organiseert de gemeente Middelburg in samenwerking met Libéma Procycling de bijeenkomst 'Giro meets...het bedrijfsleven'. Tijdens deze bijeenkomst krijgen geïnteresseerde bedrijven uitleg over de sponsor- en hospitalitymogleijkheden in het kader van de Giro d`Italia. De bijeenkomst vindt plaats in het gloednieuwe Voetbal Experience in Middelburg.

Tijdens de bijeenkomst licht Cees Priem, voormalig wielrenner en ploegleider van Zeeuwse bodem, toe wat voor unieke kansen de komst van de Italiaanse wielerronde ondernemers kan bieden. Vacansoleil zal een toelichting geven op sportmarketing. Wielericoon Jeroen Blijlevens en aanstormend wielertalent Johnny Hoogerland zijn aanwezig om hun ervaring te delen met het publiek. De bijeenkomst begint 15.30 uur.

Aanmelden

Het Zeeuwse bedrijfsleven heeft deze week een uitnodiging ontvangen. (In de bijlage vindt u de uitnodiging.) Bedrijven die geen uitnodiging ontvangen hebben zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij Libéma Procycling via Profcycling@libema.nl onder vermelding van 'Giro Meets'. Telefonisch aanmelden kan ook, tel. 073 - 629 32 46.

Giro d'Italia 2010

De Giro gaat volgend jaar van start in Amsterdam. Na de individuele tijdrit op 8 mei, vertrekt het peloton op 9 mei vanuit Amsterdam naar Utrecht. Op maandag 10 mei finishen de renners in het historische centrum van Middelburg. Alvorens ze de Zeeuwse hoofdstad bereiken, leggen ze de nodige kilometers op Zeeuwse bodem af. Deze etappe zal de Girohistorie ingaan als de meest platte en diepe (onder de waterspiegel) etappe ooit.


Manon Veroude

Communicatieadviseur

Gemeente Middelburg

Bestuursondersteuning

Postbus 6000

4330 LA Middelburg