Ingezonden persbericht


Apacer introduceert AL460 Mediaspeler

's-Hertogenbosch, 11 November, 2009 - Apacer Technology presenteert een nieuwe mediaspeler, AL460. De Apacer AL460 is eenvoudig in gebruik en ondersteunt een groot aantal bestandsformaten. De Full HD mediaspeler speelt hoge resolutie filmkwaliteit video$B!G(Bs af met een resolutie van 1920 x 1080p, tot wel 6x hoger dan een traditionele DVD speler!

De AL460 is zeer gemakkelijk in gebruik. De speler wordt aangesloten op een televisieset of projectiescherm middels HDMI, AV- of componentaansluiting. Vervolgens kunnen films, afbeeldingen en muziek worden afgespeeld door een USB-stick of externe harde schijf in een van de twee aanwezige USB aansluitingen te steken, of door de mediaspeler te verbinden met een PC via een netwerkverbinding.

Vrijwel alle types audio- en videobestanden kunnen worden afgespeeld door de AL460, waaronder 720p voor RMVB/RM, 1080p voor TS, ISO bestanden, maar ook meer traditionele bestanden als AVI en MPG worden volledig ondersteund. Bovendien support de AL460 bestanden voor ondertiteling, waaronder SRT, SSA, SUB, SMI en SUB+IDX.

Behalve deze functies beschikt de Apacer AL460 over een modern, compact design in glanzend zwart. De afmetingen zijn 165 (L) x 160 (B) x 35 (H) mm, met een gewicht van 310 gram. Een afstandsbediening waarmee de gebruiksvriendelijke interface kan worden bediend is inbegrepen.

Het product is verkrijgbaar via www.copaco.nl en www.qwerty.eu.

Over Apacer

Apacer Technology ontwikkelt en produceert geheugenmodules en digitale opslag. Onze organisatie heeft een vijfde plaats op de lijst van de grootste onafhankelijke DRAM producenten met een werelwijd sales en marketing netwerk ter ondersteuning van onze distributeurs, OEMs en retailpartners. Apacer geheugenmodules staan bekend om de hoge prestaties en betrouwbaarheid. Naast geheugenmodules biedt Apacer onder andere MP3/4 spelers, USB sticks, geheugenkaarten, SSD's en diverse accessoires aan. Bezoek voor meer informatie onze website: www.apacer.com.