Politie Zeeland


---


W-3386-2009 Diefstal bromfiets, Middelburg
Tussen dinsdag 19.30 en woensdag 09.00 uur werd in de Bernardus Smytegeltstraat in Middelburg een bromfiets gestolen.
De bromfiets, die slotvast stond afgesloten met een kettingslot, betreft een groene Peugeot Rapido met kenteken DN954F. De waarde is niet bekend.

W-3387-2009 Aanrijding bij Grijpskerke
Op de Middelburgseweg bij Grijpskerke raakten woensdag rond 08.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 23-jarige, uit de gemeente Veere afkomstige, bestuurder van den tractor met aanhanger reed over de Middelburgseweg in de richting van Grijpskerke. Op de rijbaan lag een ijzeren voorwerp wat hij wilde ontwijken. Hierdoor begon de combinatie te slingeren en de aanhangwagen raakte twee tegemoetkomende personenauto's. De auto's werden bestuurd door een 48-jarige vrouw uit de gemeente Veere en een 45-jarige man uit Vlissingen. De auto van de vrouw raakte zwaar beschadigd, van de auto van de man raakte de spiegel beschadigd.

Z-3388-2009 Aanrijding bij IJzendijke
Op de kruising N61 / Nolleweg / IJzendijkseweg vond woensdag rond 07.30 uur een aanrijding plaats.
Een 43-jarige automobiliste reed over de N61 in de richting van Biervliet. Bij de kruising stopte zij voor het overige verkeer. Een achter haar rijdende 27-jarige man stopte eveneens. Echter een daar achter rijdende 60-jarige man had dit niet in de gaten en botste tegen de auto van de 27-jarige man. Deze reed daarop tegen de auto van de vrouw. De drie betrokkenen, allen afkomstig uit de gemeente Sluis, bleven ongedeerd. De auto's raakten beschadigd.

Z-3389-2009 Aangifte wegens oplichting in hotel, Terneuzen
Een Terneuzense hoteleigenaar heeft woensdag bij de Zeeuwse politie aangifte gedaan van oplichting.
Afgelopen maandag kwam er een man bij hem in het hotel die enkele overnachtingen boekte. Deze man maakte de afspraak met de hoteleigenaar dat hij pas aan het eind van zijn verblijf zou betalen. Omdat de eigenaar van het hotel de zaak bij nader inzien toch niet helemaal vertrouwde, sommeerde hij de man om eerder te betalen. Hierop heeft de oplichter dinsdag het hotel verlaten, echter zonder te betalen. Hij heeft al zijn spullen achtergelaten in het hotel. De hoteleigenaar heeft een schade geleden van enkele tientallen euro's.
Het signalement van de man luidt: blanke man, tussen 35 en 40 jaar oud. Hij heeft donker haar in een soort bloempotkapsel naar voren gekamd. De man heeft een normaal postuur en hij is ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang.