Ingezonden persbericht


Persbericht

GO Telecom introduceert draadloze conferentietelefoon van Konftel

Dordrecht, 11 november 2009 - Konftel heeft de Konftel 300W geïntroduceerd. Dit is een nieuwe, volledig draadloze conferentietelefoon. GO Telecom heeft de conferentietelefoon in zijn portfolio opgenomen en biedt deze per direct aan in de Benelux-markt.

De conferentietelefoon maakt automatisch verbinding met het draadloze DECT-netwerk zodat de gebruiker flexibel is om de ruimte te kiezen waar hij wil vergaderen. De conferentietelefoon is voorzien van een duurzame accu met een spreektijd van 48 uur.

De Konftel 300W kan worden ingezet in verschillende kantooromgevingen en het apparaat is te gebruiken in combinatie met GSM of PC. Hierbij combineert de Konftel 300W actieve gesprekken van verschillende bronnen (DECT, GSM, USB voor VoIP en PC) tegelijkertijd tot één grote conferentie.

De 300W is uitgerust met de door Konftel gepatenteerde OmniSound 2.0-geluidstechnologie. Deze technologie biedt kristalhelder geluid op basis van breedband. De Konftel 300W bevat tevens een SD-geheugenkaart waarop gesprekken opgenomen kunnen worden. De telefoon is gebaseerd op een analoge aansluiting en kan aangesloten worden in elke DECT/GAP-omgeving.

"Deze vergadertelefoon is een verrijking van ons portfolio", aldus Robert van Alphen, sales manager bij GO Telecom. "Een teleconferentie kan nu overal worden opgezet binnen het bereik van de DECT- en/of GAP-omgeving. De gebruiker is vrij om zonder stopcontact of telefoonaansluiting handsfree te bellen, te vergaderen en gesprekken op te nemen.