Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Videopresentatie: De ziel van Amersfoort

11 november t/m 30 december - Theater De Lieve Vrouw - gratis

Na de succesvolle tentoonstelling Stad in Zicht met daarin het interactieve kunstwerk Open Mond presenteert kunstenaar Luc samen met Amersfoort 750 met trots de verfilming van alle vragen en antwoorden die de Open Mond heeft verzameld.

De ziel van Amersfoort

Deze videopresentatie is het eindproduct van het interactieve kunstwerk Open Mond. Een compilatie van de meest sprekende, verrassende en mooie videofragmenten waarmee Luc wil laten zien wat volgens hem de ziel van Amersfoort is.

Open Mond

Afgelopen lente ging het interactieve kunstwerk Open Mond in de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort op zoek naar de ziel van Amersfoort. Gesloten als een mysterieuze bloem in de knop hing het kunstwerk bovenin de toren, wachtend op iemand die zijn vragen, antwoorden, diepzinnige gedachtes, koetjes en kalfjes met anderen en het kunstwerk wilde delen.

De videopresentatie De ziel van Amersfoort is tot stand gekomen in het kader van Amersfoort 750 en wordt tentoongesteld in nauwe samenwerking met Lumineus Amersfoort en Theater De Lieve Vrouw.