Politie Limburg-Noord

Twee gewonden bij verkeersongeval in Venray


Datum: 11-11-2009
Tijd bericht: 19:36
Plaats: Venray
Bij een aanrijding bij de rotonde van de Wansumseweg en de Oostrumseweg raakte woensdagnamiddag een 34-jarige vrouw uit Sevenum gewond. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De vrouw raakte bij de aanrijding bekneld en liep daarbij diverse verwondingen op aan haar armen en benen. Een andere vrouw (leeftijd en woonplaats nog onbekend) is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo.

Rond 17.00 uur reed een automobilist (leeftijd en woonplaats nog onbekend) tegen een stilstaande auto. Dit veroorzaakte een kettingbotsing met de drie stilstaande auto's die ervoor stonden. De 34-jarige vrouw uit de auto waar tegenaan gereden werd raakte bekneld. Ze werd door de brandweer bevrijd uit het wrak.

De automobilist, die uit de richting van Wanssum kwam had niet gezien dat de vier auto's stil stonden. De bijrijdster uit deze auto (die de aanrijding veroorzaakte) is per ambulance naar het Venlose ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde traumahelicoptere verleende hulp ter plaatse. De ontbrekende personalia worden donderdagochtend in een aanvullend bericht vermeld.