SinterklaasRadio 2009 brengt iedereen weer in de Sinterklaasstemming


De 4de editie van landelijk radioproject is nog groter en nog leuker

HENGELO, 20091110 -- Op woensdag 11 november begint de 4de editie van het landelijke radioproject SinterklaasRadio. Het station, dat 24 uur per dag te beluisteren is via de website, is de ideale manier om in de stemming te komen voor Pakjesavond. Dit jaar wordt er groot uitgepakt met nieuwe samenwerkingen en leuke radio-evenementen.

Via de website www.sinterklaasradio.nl kan vanaf 11 november tot en met 5 december (Pakjesavond), 24 uur per dag, 7 dagen per week geluisterd worden naar SinterklaasRadio. Op de zender is non-stop de leukste Sinterklaasmuziek te horen. Dit varieert van `moderne' liedjes van bijvoorbeeld Coole Piet Diego en Jochem van Gelder, tot de bekende oude Sinterklaasliedjes. Elke dag is ook het SinterklaasRadio-nieuws te horen, dat Sinterklaas volgt op zijn avonturen op weg naar en in Nederland.

Via de website kan ook, net als vorig jaar, iedere luisteraar zijn of haar favoriete Sinterklaasliedje aanvragen via het automatische verzoeksysteem. Dit liedje komt dan meteen in de playlist te staan en komt zo snel mogelijk voorbij op de zender. Dit systeem was bij de vorige editie een dusdanig groot succes, dat toen werd besloten een top 30 van de meest aangevraagde nummers uit te zenden op 5 december. Dat wordt ook dit jaar gedaan. Dus de luisteraars kunnen ook nu weer bepalen wat het leukste Sinterklaasliedje allertijden wordt.

Dit jaar werkt SinterklaasRadio voor het eerst samen met een Goede Doelenorganisatie: Villa Pardoes. Deze organisatie verzorgt een gratis vakantieweek voor gezinnen van ernstig zieke kinderen. De villa is staat pal naast sprookjespark De Efteling. Er wordt gedurende de gehele uitzendperiode aandacht besteed aan de activiteiten van Villa Pardoes. Dat gebeurt onder andere door reportages die in de villa worden opgenomen.

SinterklaasRadio





ingezonden persbericht