Uphantis Embedded Solutions partner van Polarion Software


Efficiëntere afstemming ontwikkelprocessen

EDE, 20091111 -- Uphantis heeft een partnerschap gesloten met Polarion Software. Uphantis Embedded Solutions kan hiermee onder andere Polarion Requirements 2.0 en Polarion ALM (Application Lifecycle Management) gaan verkopen met aanvullende diensten op dit gebied. Door de krachten te bundelen kunnen ze in Nederland en Belgisch Vlaanderen de web 2.0-gebaseerde tools installeren, configureren en voorzien van advies op maat en training om zo een succesvolle introductie te verzekeren.

Uphantis Embedded Solutions is in Nederland actief op het gebied van embedded software engineering. Polarion Software maakt geïntegreerde tools voor o.a. requirements, bug tracking, project management en Application Lifecycle Management op basis van een web-2.0 interface. De software maakt gebruik van een aantal bewezen open source producten, zoals Subversion en Apache webserver, waardoor de kostprijs laag wordt gehouden.
Stefan Kuipers, directeur Uphantis Embedded Solutions: "De tools van Polarion zijn een waardevolle aanvulling op het portfolio van Uphantis Embedded Solutions. Deze aanvulling stelt ons in staat onze klanten snel en efficiënt te ondersteunen bij hun ontwikkelprocessen."

Over Polarion
Polarion Software is gebaseerd in Zurich met globaal opererende kantoren in Europa (Duitsland, Engeland, Zwitserland, Tsjechië en Noord Amerika) met partners over de hele wereld. Het bedrijf introduceerde de Software Application Lifecycle Management oplossing begin 2005. Op dit moment zijn er meer dan 500.000 gebruikers in Fortune-1000 bedrijven, die dagelijks op de producten Polarion ALM, Requirements 2.0 en Track & Wiki vertrouwen. Eind 2008 beloonde Gartner de ALM oplossing met de score "promising". Informatie: www.polarion.com

Over Uphantis
Uphantis is als ICT dienstverlener een expert in de toepassing van geavanceerde informatie technologieën en methodes voor het integreren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Tot het leveringspakket behoren management¬consultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen, dit alles inclusief de technische realisatie. Uphantis bestaat sinds 2005 en opereert met ruim 250 medewerkers vanuit vestigingen in Amsterdam, Ede, 's-Hertogenbosch en Maastricht. Voor meer informatie: www.uphantis.com/ues





Uphantis