NEN


2e Internationale MicroVal Symposium 'Combined validation MicroVal / AOAC' 12 november 2009 in Amsterdam

donderdag 4 juni 2009, 16:43

MicroVal is een Europese organisatie voor de validatie en certificatie van alternatieve microbiologische methoden. De organisatie is nu volledig operationeel en begin dit jaar is op verzoek van verschillende fabrikanten gestart met een gecombineerde validatie studie MicroVal / AOAC. Dit is een zeer belangrijke fase voor de MicroVal organisatie. Tijdens het symposium wordt hier aandacht aan besteed. Hopelijk kan de eerste gecombineerde MicroVal / AOAC certificaat/approval worden uitgereikt.
Het symposium vindt plaats op donderdag 12 november 2009, NH Barbizon Palace in Amsterdam. Het voorlopige concept programma van het symposium kunt u downloaden.

De inschrijfkosten zijn EUR 290.00 (excl. BTW) en EUR 345,10 (incl. BTW). Bij voorinschrijving voor 1 september 2009 zijn de kosten EUR 245,-- (excl. BTW) en EUR 291,55 (incl. BTW). Deze prijs omvat lunch, thee, koffie en verfrissingen en een symposiummap w.o. de presentaties. Om u voor het 2e Microval Symposium in te schrijven kunt u het inschrijvingsformulier downloaden en het naar het Microval secretariaat faxen (+31 15 2690 204) of mailen naar irene.vandenhandel@nen.nl.

Er is ook een gelegenheid een stand op het symposium te huren. De prijs voor een stand bedraagt EUR 850 (excl. BTW). Het is ook mogelijk om een brochure aan onze symposiummap toe te voegen. De standruimte is vlakbij de Symposium zaal, waar koffie en thee geserveerd wordt. Indien u geĂŻnteresseerd bent in een stand kunt u het registratieformulier en de plattegrond met stand mogelijkheden downloaden. Op het registratieformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

Meer informatie:
Alle uitgebreide informatie over het MicroVal Symposium is te vinden op www.microval.org.
Voor meer informatie over MicroVal kunt u contact opnemen met Pauline Kalkman, tel. +31 15 2690 112, email: pauline.kalkman@nen.nl