RTL Group

Talkshow JENSEN! is back

Robert Jensen komt vanaf donderdag 12 november terug op het televisiescherm. RTL Nederland en de scherpzinnige en veelzijdige TV-presentator tekenden vandaag een overeenkomst waarmee zij een meerderjarige samenwerking aangaan. Onderdeel hiervan is de vertrouwde talkshow JENSEN!, waarvan er in november alvast vier bij RTL 5 zijn te zien. In 2010 volgt een nieuwe reeks shows.

Robert Jensen: Na meerdere malen de wereld rond te zijn gereisd, is het altijd fijn om thuis te komen. Ik heb er erg veel zin in om de komende jaren weer leuke en opvallende televisie te maken bij RTL.

Het vernieuwde JENSEN! is voortaan eenmaal per week te zien op donderdagavond vanaf 21.30 uur en belooft alle voorgaande jaren te overtreffen. De meest opvallende showbizzgasten uit binnen- en buitenland en in het oog springende landgenoten onderwerpen zich aan de grappen en grollen van de welbespraakte presentator. Ook sidekick Jan Paparazzi neemt zijn vaste plek op de rode bank weer in.

Remko van Westerloo, programmadirecteur RTL 5: Ik ben erg blij met de terugkeer van Robert bij RTL 5. Hij is een geweldig bevlogen programmamaker die perfect past bij de zender. Het feit dat zijn talkshow JENSEN! ook meteen terug is per 12 november is daarbij van groot belang om dit programmatisch al zeer sterke najaar verder kracht bij te zetten. Ik kijk uit naar de (hernieuwde) samenwerking met Robert de komende jaren.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, 035 6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl.